катастрофа се.откако зора ( карпош) стана каблетел, сликата е ужас, ставија два три тапа канали, нова секоја вечер ја прекинуваат ужас.денес бев кај нив во лептокарија и тетката таму беше страшно "љубезна" и ме откачи со зборовите дека они не знаат и дека треба да се обратам во нивната дирекција во ѓорче петров и ми даде телефон.се јавувам таму и тој ми вика има проблем со сателитот
.му викам , чекај малце зарем секоја вечер во исто време имате проблем со сателитот.може да лажете некој друг не мене.:kesa:.се збуни малце и вика ,можда колегите работат нешто....:pos2::pos2:..и пак истото прашање : секоја вечер во исто време работат и само Нова ја гасат :kesa:.10 секунди тишина и најпосле :дечко ама јас сум техничка поддршка за интернет не за телевизија...:kesa::kesa:..поднеси ПИСМЕНА жалба во лептокарија....катастрофа...само како ли ќе ги шетам кога ќе треба да се плати....не се свесни.
Во секој случај МНОГУ МНОГУ ЛОШ ПОЧЕТОК.
ако важи онаа народната :по утрото се познава денот, тогаш уште долго ќе живееме во мрак на полето на кабелска телевизија и интернет.
нека ни е со среќа:jaj: