A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Грип со ваква понуда секој би се исклучил од Телеком, и за истит пари што сега му ги дава на телеком би добил и неограничен интернет.

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
Птичји Грип напиша:
Многу се добри CableTel. Најдобри, барем во Бугарија. Јас ги користев нивните услуги. За 20 евра месечно имав 65 канали од кои 5 HDTV, интернет врска со брзина 512/256 Dwn/Upl - неограничен (мислам деак зборот ограничен го сретнувам само кај нас) и телефонски апарат+број+50мин бесплатно во градот. Инсталација бесплатна без обврзувачки договори.
Само што Телекабел нуди побрз интернет 1024/256 Dwl/Upl, a i telefonija od 1 септември им почнува и на нив.Како и да е добро што CableTel не го купија Телекабел,сега нека се тепаат за корисници со подобри пакети.А и Телеком ке рикне шо ми е ептен ќееф(мамето лоповско).

Г

Гоццццце

Гостин
Ако де шо , радујте се дека сите ке пуштат трипл плеј, ем поише конкуренција ке има, ем нема да биде монопол, ниски цени-закон

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
jas sepak mislam dek mtnet manipulirat mtnet diktirat ceni ovie od kaj ke zemet upload ????satelitski davat samo download zato ne se puvajte mnogu xD

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
Tanes напиша:
jas sepak mislam dek mtnet manipulirat mtnet diktirat ceni ovie od kaj ke zemet upload ????satelitski davat samo download zato ne se puvajte mnogu xD
CableTel si ima kabel do Sofija a od tamu so svoj opticki kabel se povrzani so Frankfurt.Nemaat ama bas nikakva vrska so MtNet(T-home od septemvri).

Член од
1 февруари 2007
Мислења
183
Поени од реакции
0
Jas sum od 4 godini na Cabletel i internetot vo sporedba so drugite provajderi vo Sofija e tragedija. Od 4 godini se recisi istite skorosti, tripleplay ne bese los, koga uste bev na ovoj plan davaa 5 eura besplatni razgovori, celiot paket bese 25 eura/mesec. Vo momentot sum na double play samo televizija i internet, ke se vklucham na digitalna televizija isto od cabletel, sam slusal deka mnogu podobra e.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Ќе видиме како ќе искочи работава ако е така како што викаат ќе биде супер, сега за сега тв програмиве се срање, нетот не им е лош само што паѓа на 2-3 саати :)

Член од
16 март 2006
Мислења
63
Поени од реакции
0
Go2bed напиша:
убаво е ова, ама кошта...
Првата година да ама после мала е разлиата со тоа што задоволството е каде каде поголемо

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Чисто процедурално да кажам дека пак вчера Нова ја скинаа во 21:00h И ја немаше до 00:30h отприлика :tapp: така што најверојатно пак ќе идат со оправдувањата дека сателитот од орбита им искочил тоа време .... :pos2: . Ах само да ми дојде Телекабел до дома....

Г

Гоццццце

Гостин
Поради побуна од страна на хрватите заради нелегално пренесување на хрт2 со декодер, ја кинат НОВА за време на филмовите.

noviot

Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Аха... значи им се бунат само на Кејблтел, а Телекабел што нема гајле па си пушта и Нова и Обн и Плеј ТВ и Германското МТВ ... Не ми се верува дека уште сега ми недостасува Кадис :( Дојдоа бугариве и лом направија све у пм, искинаа канали добри, начукаа глупости канали и ми се фалат по инфо каналот дека имале 62 слободни, 5 дигитални (За кои треба нов ТФТ со дигитален тјунер да си купам или..?) и плус кодираните фамозни Dalvi канали. Ах да имав пари да си ставам дома 3 Dream Box-ovi и ко чоек да го излижам даљинското дур ги разглеам сите канали... :tv:

Член од
28 мај 2007
Мислења
18
Поени од реакции
0
Кај мене Кејблтел (Галакси) на Нова Тв и ја замрзнуваат само сликата секогаш кога има сериски или игран филм од странска продукција. ОБН си функционира без проблем и никаква промена сеуште немаат направено во однос на другите канали. Интернет . . . само во сон.

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
noviot напиша:
Чисто процедурално да кажам дека пак вчера Нова ја скинаа во 21:00h И ја немаше до 00:30h отприлика :tapp: така што најверојатно пак ќе идат со оправдувањата дека сателитот од орбита им искочил тоа време .... :pos2: . Ах само да ми дојде Телекабел до дома....
стварно зезнат сателит :pos2::pos2::pos2:...аххх...изгледа дека месецов ќе ги прерипам со плаќање ....:vozbud::vozbud:

noviot

Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
Ај уште еден извештај за Нова (ко пензионер сум станал.. :) ) , Вчера ја оставија ама тонот беше ептен слаб плус беа десинхронизирани видеото и аудиото :uvo: . Ова више станува смешно.

Член од
18 август 2006
Мислења
325
Поени од реакции
4
5 дигитални (За кои треба нов ТФТ со дигитален тјунер да си купам или..?)
Не треба да се купува нов телевизор со дигитален тјунер. Треба само дигитален тјунер да се купи и програмата може да се гледа на кој и да било телевизор.

Kajgana Shop

На врв Bottom