Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
Грип со ваква понуда секој би се исклучил од Телеком, и за истит пари што сега му ги дава на телеком би добил и неограничен интернет.
Само што Телекабел нуди побрз интернет 1024/256 Dwl/Upl, a i telefonija od 1 септември им почнува и на нив.Како и да е добро што CableTel не го купија Телекабел,сега нека се тепаат за корисници со подобри пакети.А и Телеком ке рикне шо ми е ептен ќееф(мамето лоповско).Птичји Грип напиша:Многу се добри CableTel. Најдобри, барем во Бугарија. Јас ги користев нивните услуги. За 20 евра месечно имав 65 канали од кои 5 HDTV, интернет врска со брзина 512/256 Dwn/Upl - неограничен (мислам деак зборот ограничен го сретнувам само кај нас) и телефонски апарат+број+50мин бесплатно во градот. Инсталација бесплатна без обврзувачки договори.
CableTel si ima kabel do Sofija a od tamu so svoj opticki kabel se povrzani so Frankfurt.Nemaat ama bas nikakva vrska so MtNet(T-home od septemvri).Tanes напиша:jas sepak mislam dek mtnet manipulirat mtnet diktirat ceni ovie od kaj ke zemet upload ????satelitski davat samo download zato ne se puvajte mnogu xD
Првата година да ама после мала е разлиата со тоа што задоволството е каде каде поголемоGo2bed напиша:убаво е ова, ама кошта...
стварно зезнат сателит :pos2::pos2::pos2:...аххх...изгледа дека месецов ќе ги прерипам со плаќање ....noviot напиша:Чисто процедурално да кажам дека пак вчера Нова ја скинаа во 21:00h И ја немаше до 00:30h отприлика така што најверојатно пак ќе идат со оправдувањата дека сателитот од орбита им искочил тоа време .... :pos2: . Ах само да ми дојде Телекабел до дома....
Не треба да се купува нов телевизор со дигитален тјунер. Треба само дигитален тјунер да се купи и програмата може да се гледа на кој и да било телевизор.5 дигитални (За кои треба нов ТФТ со дигитален тјунер да си купам или..?)