Тоа и го чинам.
Хммм пробај смени го или избриши го и пак инсталирај го пребарувачот со кој сурфаш.Така мене ме заебаваше исто Фејсбукот кога влегував со Хромот.Али после бришењето на cookies и деинсталирање и пак инсталирање на хромот сега работи добро (да не го урочам) Пробај нешто јбг не верувам дека до кејбтел е проблемот ако е само за фејсбукот.Тоа и го чинам.
Ќе ги избришам, ќе ми отвори ... По 2 мин пак немам фејсбук !
Направи скриншотови (рандом редослед) од различни времиња од денот, кога не мрда нетот како сега пред некое време што беше. Е тогаш во такви услови кога ти си во предност (имаш доказ) кога ќе ти се јават дека немаш платено или слично, кажи им дека имаш зачувано скриншотови кои докажуваат дека не го испорачуваат она што го тврдат според договор, и воедно дека си во консултација со адвокат т.е. ќе ги дадеш ти нив на СУД! да видиш како одма ќе размислат двапати дали да те исклучат! (иако немаш платено) а камоли да те тужат они тебе нема да им тенке! остај го овој над мене што збориШто ако не им платам?Ме даваат на суд?
Направи скриншотови (рандом редослед) од различни времиња од денот, кога не мрда нетот како сега пред некое време што беше. Е тогаш во такви услови кога ти си во предност (имаш доказ) кога ќе ти се јават дека немаш платено или слично, кажи им дека имаш зачувано скриншотови кои докажуваат дека не го испорачуваат она што го тврдат според договор, и воедно дека си во консултација со адвокат т.е. ќе ги дадеш ти нив на СУД! да видиш како одма ќе размислат двапати дали да те исклучат! (иако немаш платено) а камоли да те тужат они тебе нема да им тенке! остај го овој над мене што збори
П.С. Немора да ти спомнувам да бидеш со цврт и агресивен став, нели.
Јас минатата година немав интернет 5 дена во неделата,па плаќав редовно.И се жалев и ништо не направија.А имам супер адвокат,ќе ги ручкам ако се обидат да ме тужатНаправи скриншотови (рандом редослед) од различни времиња од денот, кога не мрда нетот како сега пред некое време што беше. Е тогаш во такви услови кога ти си во предност (имаш доказ) кога ќе ти се јават дека немаш платено или слично, кажи им дека имаш зачувано скриншотови кои докажуваат дека не го испорачуваат она што го тврдат според договор, и воедно дека си во консултација со адвокат т.е. ќе ги дадеш ти нив на СУД! да видиш како одма ќе размислат двапати дали да те исклучат! (иако немаш платено) а камоли да те тужат они тебе нема да им тенке! остај го овој над мене што збори
П.С. Немора да ти спомнувам да бидеш со цврт и агресивен став, нели.
Добро де, направи го тоа, што се фалиш на форум?Јас минатата година немав интернет 5 дена во неделата,па плаќав редовно.И се жалев и ништо не направија.А имам супер адвокат,ќе ги ручкам ако се обидат да ме тужат
Сакав да слушнам дали веднаш тужат или не.Добро де, направи го тоа, што се фалиш на форум?
Ако си немала нет ЦЕЛА година по пет дена, што си им плаќала...што е ова, show-off на форум сега?
Не пиеме нафта ние. : )
Не глумам дрвен адвокат, ти праша, јас ти одговарам.Сакав да слушнам дали веднаш тужат или не.
Јас знам како поминав цела година и колку барања поднесов до нив.
А ти наместо да глумиш дрвен адвокат прескокни го постот и не читај.Не е тоа тешко,пробај.