Во договорот немаше, но мистериозно го воведоа тоа 500 или 750 гига дека е, не ме држи за збор.Рекоа кај нив нема проблем, можеби од дождот. Сега морам да инсталирам мојот А1 за да видам колку интернет сообраќај е потрошено, можеби е ради тоа макар што во договорот немаше фер користење.
Kaj mene nema nisto 50/3 ,konstantno....ili preopteretenost na nodOt imate ili lokal problem .... Vrti 1234.ili vlezi.vo modemot ....ako znaea vidi nesto.slab.jak signal.....kolku kanali .restartirajgo .itn....ali 1234 tie naj dobroИсти им се пакетите, не донесоа никаква промена освен во имињата.
За чудо, да не подречам, ама неам проблем со интернетот (што е честа практика).
Врти им по телефони, пишувај им по пораки, нека видат што е проблемот, зашто ти варира брзината.
Togas na magistralnite Nod ovi i zasiluvaci se vrsi korekcija.na.sihnalot bidejki na.ladno odi vo + na zesko.pajga vo - minus.....najdonri performansi.na.docsis se dobiva sto poblisku do 0db. Ili +/- 3db.Во договорот немаше, но мистериозно го воведоа тоа 500 или 750 гига дека е, не ме држи за збор.
Е сеа не знам дали има или не врска, нека кажат постручните ако се разбираат, ама при промена на времето, обавезно некаде ноември-декември јас се соочувам со проблеми со интернет брзините. Дали ради температурите они треба да си ги подесат фрекфенциите на базниве станици, ја поим неам, може лупетам глупости, но знам дека есенско-зимно време тој период имам проблеми.
Od kaj si slusnal deka ima limit 500/750GB? Porano kaj mene se namaluvase brzinata poslednite denovi od mesec koga ke bide nad 1T potrosen internet. Sega so novata stranica na A1 nemozam ni da najdam opcija kade da se vidi kolku si potrosil internet. Ama volku rano od mesec septemvri da mi ima potroseno nad 1T nema sansi. Ako stvarno namalile limit na 500/750GB ja ke nemozam nikogas stabilen internet od a1 da imam.Во договорот немаше, но мистериозно го воведоа тоа 500 или 750 гига дека е, не ме држи за збор.
Е сеа не знам дали има или не врска, нека кажат постручните ако се разбираат, ама при промена на времето, обавезно некаде ноември-декември јас се соочувам со проблеми со интернет брзините. Дали ради температурите они треба да си ги подесат фрекфенциите на базниве станици, ја поим неам, може лупетам глупости, но знам дека есенско-зимно време тој период имам проблеми.
Читај страници и страници наназад а и не знам кај точно во кој дел имаше на интернет страницата, забутано во некој документ.Od kaj si slusnal deka ima limit 500/750GB? Porano kaj mene se namaluvase brzinata poslednite denovi od mesec koga ke bide nad 1T potrosen internet. Sega so novata stranica na A1 nemozam ni da najdam opcija kade da se vidi kolku si potrosil internet. Ama volku rano od mesec septemvri da mi ima potroseno nad 1T nema sansi. Ako stvarno namalile limit na 500/750GB ja ke nemozam nikogas stabilen internet od a1 da imam.
Ja planirav da zemam paket od 100mpbs ama ova ako nemoze ni 50mpbs da se dodie nema smisla.
Може и повеќе од 100 мбпс да се достигне ама нема такви пакети за жал, другарче од каршија порано имаше пакетот од 150/5 до пред некое време кога го намалија на 100 и сега има 100 константни, а јас дека имам 50/3 М пакетот исто така константна брзина и све топOd kaj si slusnal deka ima limit 500/750GB? Porano kaj mene se namaluvase brzinata poslednite denovi od mesec koga ke bide nad 1T potrosen internet. Sega so novata stranica na A1 nemozam ni da najdam opcija kade da se vidi kolku si potrosil internet. Ama volku rano od mesec septemvri da mi ima potroseno nad 1T nema sansi. Ako stvarno namalile limit na 500/750GB ja ke nemozam nikogas stabilen internet od a1 da imam.
Ja planirav da zemam paket od 100mpbs ama ova ako nemoze ni 50mpbs da se dodie nema smisla.
Па јави се и пријави, доколку проблемот е кај тебе ќе пратат екипа ќе ти среди. Понекогаш се случува да треба да се смени сплитер, да се наштелуваат фреквенции итн.Имам проблем со брзината на интернетот на А1. Последно што мерев е 0,55 mbps.
Одамна немав мерено и не би мерел да не е во прашање ваков супер спор интернет, најверојатно уште од времето на dial-up сум немал вакви брзини. До пред една недела имав 10 пати поголеми брзи најмалку(според времето на симнување на големи фајлови).
А користев интернет од blizoo кои беа купени од денешниов А1, значи имам стар договор кој не ни можам да го најдам. Со овие немам и не сакам да потпишувам нов договор. Се досега тоа не ми беше проблем.
Jas sum na 50/3 ne pamtam koga posledno imalo bilo kakov problem ....Nekoj drug da ima problem so A1 100mpbs internet ovaa nedela? Odvaj vadam 15mpbs max.
Прегледај го приврзокот 222368
Optika ili bakar?Jas sum na 50/3 ne pamtam koga posledno imalo bilo kakov problem ....