A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
И јас сум на стара мрежа па интернето нема никаков проблем ама сум на ЛАН .. А овие шо се жала се на DOCSIS и како сака да му чини со еде глупав модем моторола

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
И повторно нема нет..Така..ко што претходно спомнав...

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.838
Поени од реакции
21.639
Според ова што го прочитав во овој топик , тука има луѓе што повеќе се жалат отколку што се фалат . T-Home е најстабилен ISP во државава , цените се солени но интернет телевизија и телефонија + техничка подршка (ако затреба) има 24/7.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Според ова што го прочитав во овој топик , тука има луѓе што повеќе се жалат отколку што се фалат . T-Home е најстабилен ISP во државава , цените се солени но интернет телевизија и телефонија + техничка подршка (ако затреба) има 24/7.
Друже за парите тука најмногу добиваш :) Еве јас сум презадоволна од нетот, сите филмови што ги гледам се најмалце 720п, а на Телеком неограничен со тие нивни трикови, не фала :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
Kolku mina se zala? 5 mina na forumov ? Drugite so mu cini interneto ic k. ne gi boli dali se zali nekoj . Za zalenje sekoj se zali vo sekoja firma bilo kakva ama za falenje nikoj gi nema

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.215
Поени од реакции
8.314
Eve i jas prezadovolen sum od internetot, tv i tehnickata podrska, moze samo plukaat bez potreba, ljubmorni sto blizoo ima neogranicen, a t-home isto neogranicen, ama so 150gb transfer :D

X

xtazy

Гостин
Абе и ја бев презадоволен скоро година дена, но еве последниве недели ептен е нестабилен нетот... 100% знаат кај им е кварот и ги мрзи да го направат, а проблеми со нет имаат цел чаир север и топанско.. а за тоа дека нетов према цена е најдобар тука нема збор, плаќам месечно 1000 денари добивам нет (дл~50мегабита), телефон (без претплата), телевизија (120 канали, катастрофа канали)... ова у т-шит би ме коштало преку 50 еур месечно и притоа би бил лимитиран на скромни 250гб...

Да се надеваме дека ќе се среди, зашто уште 2 години се врзав со нив :unsure:

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Друже за парите тука најмногу добиваш :) Еве јас сум презадоволна од нетот, сите филмови што ги гледам се најмалце 720п, а на Телеком неограничен со тие нивни трикови, не фала :)
Односот услуга со цена е добар али близоо се премногу нестабилни, денес имаш нет, утре е бавен за да после воопшто го немаш, едноставно не вреди да се нервираш толку. И јас сакав да го продолжам договорот али после се што поминав со нив едвај чекам да заврши и да ги сменам! Конкретно во моментов во Тафталиџе прашав 9 другари кои се на близоо сите се жалеа сите сакаат да го раскинат договорот ако вака продолжат веројатно ќе останат без многу корисници. Можеби ќе останат оние корисници кои или ретко користат интернет или незнаат што е добар интернет а има доста и такви не викам не. Многу луѓе успеваат да ги прелажат дека проблемот е во нивниот компјутер.
И јас сум на стара мрежа па интернето нема никаков проблем ама сум на ЛАН .. А овие шо се жала се на DOCSIS и како сака да му чини со еде глупав модем моторола
Бев на моторола ме лажеа дека било до модемот сега сум на Thomson со истите проблеми?
--- надополнето: 24 декември 2011 во 17:23 ---
Slaba struja, i jas na adsl imav mnogu problemi so internetot koga naponot ke se namali, zivci kinev.
Ти ова сериозно со струјата или се зафркаваш?
Струјата во тафталиџе е супер?

sveto4aki2

РОДИТЕЛ
Член од
17 јануари 2009
Мислења
268
Поени од реакции
37
Јас порано највеќе ги фалев ама оваа недела во Бутел 1 на Марко Крале го претераа со паѓање на нетот.Кога сте за фалење сте ,ама сега сте брука.ПОПРАВЕТЕ СЕ.Пазарно стопанство.ХА ХА

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Кај мене цвета ли цвета, страв ме фаќа од вашиве коментари, ко што сум манијак за интернет, има да попиздам ако почне секојдневно да ме ебава....

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
И кај мене цвета, последниве 3-4 месеци освем 2-3 дена што имаше некои мали успорувања интернетот е одличен од секој аспект.

М

Мартин`

Гостин
Последниве 5-6 месеци интернетот им е одличен, да продолжат да напредуваат само вака.. порано беа стварно ужас.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Мене ми е страв да пишам, последниот пат кога ги пофалив почнаа да ме дупат. А тхоум ми се сега како амц, ни пенкало не би земал од таму.

Член од
2 мај 2009
Мислења
276
Поени од реакции
170
Кај мене немало некои поголеми проблеми веќе долго време... Во септември ми се случи да нема интернет 2 дена, по неколку часа... Од тогаш (а и пред тоа) Интернетот си е топ. Брзина двапати поголема од тоа што го плаќам. Телефонијата порано ми сецкаше и ми правеше проблеми, ама последниве 2 месеци и со неа немам никаков проблем. Телевизија ретко гледам, а овој HD пакетот ми дојде како „кец на десетка“ (новиот ТВ го купив 2-3 месеци пред да пуштат HD)... Во Штип јас сеуште не гледам подобра понуда (па и подобра мрежа) од таа на Близу...

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
ПАК СНЕМА НЕТ! Боже, све у исто време секој ден снемува нет и тоа ваљда ќе трае едно 2-3 часа и после пак ќе се врати.
Чудно, вака веќе праи 2-3 дена за ред...Цел ден има и вака околу 19-20 часот ќе снема нет...Техничка подршка не се ни јавува...Чекај си ти чекај...

Kajgana Shop

На врв Bottom