Тој е бе, 8/200.Не ме заебаај... Со 4.4 симнуваш ?? Јас имам 8/80(стариот) т.е веке 10/80 или неограничен,али од 1.2 не тера више
И ја би симињал со толку (ист пакет сум), али ќумбево не ваља... IDE хард диск стар (ма да на секоја недела ипол го дефрагментирам), 512 сдрам 133mhz, intel celeron 1.8ghz .. Шо сакам и со оваа брзина сум задоволен сеа засеаТој е бе, 8/200.
Лан пакет?не, него 8/200 стариот
да.Лан пакет?
ja иам 4ка пакет па на торенти просек ми е 0.7 а макс 1.1На доскис нема такви брзини, колку ти пишува до договор толку добиваш
Сепак ја имам 50-ка пакет и просек на торенти ми е 4.5 а макс 5.3.
Хахаха не сум по кантерот брат иначе ке немаше проблем.Што да се каже за брзината само пофални зборови.Оваа брзина ја крева и тоа преку вајрлес преку две соби од главниот компјутер.Си викам да седнам на декстопот може ке се качи и 5MB/s^ Брат кине нетов Исто така твој реон сум и ја Ај се стаиме у лан кантер
Еве и кај мене се опраи..Али пуштам ли фајрфокс некое mp3че, одма паѓа на 2-1 мега у секунда.. МИ ТРЕБА НОВ КОМПЈУТЕР *плаче*
Пробај, пошо ова кај мене на чумбево од десктоп брзината МАКС е 4.5....Може кај вас со подобар PC ќе иде поише...Хахаха не сум по кантерот брат иначе ке немаше проблем.Што да се каже за брзината само пофални зборови.Оваа брзина ја крева и тоа преку вајрлес преку две соби од главниот компјутер.Си викам да седнам на декстопот може ке се качи и 5MB/s
Ауу ќути тоа ... Нестручен кадар имаат ептен.Во тие сандучињата шо им се по влезовиве: тој дебелиот црн кабел е оптичкиот интернет или? Како иде тоа мрежата? Чисто онака ме интересира да си знам