A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
Секој месец ги менуваат пакетите, не можам евиденција да му водам. ^ До 1,3 оди некогаш. :D

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Тој е бе, 8/200.
И ја би симињал со толку (ист пакет сум), али ќумбево не ваља... IDE хард диск стар (ма да на секоја недела ипол го дефрагментирам), 512 сдрам 133mhz, intel celeron 1.8ghz .. Шо сакам и со оваа брзина сум задоволен сеа засеа :)

А пробав кај еден другар преку вајрлес од кај мене (еден спрат под мене е) идеше со 4.3/4.4 исто ко и кај тебе (е он има онака, компјутер на “денешницата“), така да не се жалам, само спомнувам и ја држам темава жива :D Сакам луѓето кои пристигаат од гугл (како јас, темава ми беше закон пред да го земам интернетот) да видат што добиваат за мали пари ;)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
На доскис нема такви брзини, колку ти пишува до договор толку добиваш :(

Сепак ја имам 50-ка пакет и просек на торенти ми е 4.5 а макс 5.3.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
На доскис нема такви брзини, колку ти пишува до договор толку добиваш :(

Сепак ја имам 50-ка пакет и просек на торенти ми е 4.5 а макс 5.3.
ja иам 4ка пакет па на торенти просек ми е 0.7 а макс 1.1
(побрз нет иам од тебе во однос со тоа шо треба да го иам :D)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Еве и кај мене е зголемена брзината а го користам стариот пакет 8-80 (ЛАН - Топанско )

Uploaded with ImageShack.us

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
^ Брат кине нетов :D Исто така твој реон сум и ја :) Ај се стаиме у лан кантер :D
Еве и кај мене се опраи..Али пуштам ли фајрфокс некое mp3че, одма паѓа на 2-1 мега у секунда.. МИ ТРЕБА НОВ КОМПЈУТЕР *плаче* :D

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
^ Брат кине нетов :D Исто така твој реон сум и ја :) Ај се стаиме у лан кантер :D
Еве и кај мене се опраи..Али пуштам ли фајрфокс некое mp3че, одма паѓа на 2-1 мега у секунда.. МИ ТРЕБА НОВ КОМПЈУТЕР *плаче* :D
Хахаха не сум по кантерот брат иначе ке немаше проблем.Што да се каже за брзината само пофални зборови.Оваа брзина ја крева и тоа преку вајрлес преку две соби од главниот компјутер.Си викам да седнам на декстопот може ке се качи и 5MB/s :)

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Хахаха не сум по кантерот брат иначе ке немаше проблем.Што да се каже за брзината само пофални зборови.Оваа брзина ја крева и тоа преку вајрлес преку две соби од главниот компјутер.Си викам да седнам на декстопот може ке се качи и 5MB/s :)
Пробај, пошо ова кај мене на чумбево од десктоп брзината МАКС е 4.5....Може кај вас со подобар PC ќе иде поише...

Иначе не ми се верува дека 6 гига си ги исчекав со музиче и седење на PC not doing anything :D

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
срценце е нетов вие 2 месеца.. вчера симнав филмче за 5 мин .. милинааа
само нека издржи вака до крај на месец :D

само шо техничарите им се лудило... баба ми повеќе се разбира од некои од нив.. :D

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Во тие сандучињата шо им се по влезовиве: тој дебелиот црн кабел е оптичкиот интернет или? Како иде тоа мрежата? Чисто онака ме интересира да си знам

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
Во тие сандучињата шо им се по влезовиве: тој дебелиот црн кабел е оптичкиот интернет или? Како иде тоа мрежата? Чисто онака ме интересира да си знам
Ауу ќути тоа ... Нестручен кадар имаат ептен.

Kajgana Shop

На врв Bottom