- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 134
- Поени од реакции
- 4
Abe koristete si gi DNS serverite od www.opendns.com.
Super stabilno i brzo.
Super stabilno i brzo.
Значи вака:И јас имам интернет пакет од 950 ден од Каблетел. Паѓа нетот у п***у матер. Многу се срање, а за тој СОС бројот да не зборам. Не дигаат намерно, а ако се јават лажат и се вадат цело време. Нормално не сум задоволен и ако некој знае да ми каже кој дава најдобра понуда за интернет и кој интернет е најреален(тоа што е понудено тоа да го исполнат). Значи чив интернет не паѓа толку и ја има таа пропишана брзина(или барем приближна). Фала.
Фала за подршката :helou:!Silen, рано е, ќе биде полошо... :wink:
Е така е секад друже треба да се цени се што се имало добро.Ах, пуста линија од 100КБ што ми се чинеше бавна .
Минатата (а и оваа) недела немаше интернет по повеќе часови а и инаку беше многу бавен.Здраво,
Последниве недели да ( во кисела вода ) дисконектирањето секои 5 мин престана ама од петокот па наваму интернет има по едно саат време а после тоа јок. Некој од Кабелтел со истиот проблем?
Здраво,
Последниве недели да ( во кисела вода ) дисконектирањето секои 5 мин престана ама од петокот па наваму интернет има по едно саат време а после тоа јок. Некој од Кабелтел со истиот проблем?