А1 Македонија

Скопје близина на центар

Attachments

• Screenshot_20210309-211849.jpg
    Screenshot_20210309-211849.jpg
    262,5 KB · Прегледи: 47
Ос А1имам 5000 денари бонус,телефони имаме веќе,што друго можам да земам за тие пари?добар wifi рутер ми фали дали дават вакви работи?

Muslam deka davat ruteri, tableti, powerbank, se sto imat na ponudata moze da zemas duri moze parite da ti gi prefrlat u smetkata da ne plajkas 3 4 meseci vo zavisnost od pretplatata.
Заврши тој филм, сега само за телефон важи ваучерот.

Колку ќе ме чини ако се префлам од Телекабел на А1 и го задржам бројот?

Пред еден месец зимав, а незнам од кога.
Исто и јас пред толку време прашував имам неискористен бонус, ми рекоа дека се може да се земи телефони, таблети, други уреди или да се пребие сумата во самата претплата.

Дечки , јас сум припејд на а1- на секој што ке ми се јави(дојдовен повик) ми наплаќа за повикот нормално е тоа или некоја новина е ?

Дечки , јас сум припејд на а1- на секој што ке ми се јави(дојдовен повик) ми наплаќа за повикот нормално е тоа или некоја новина е ?
Prijavi 1234
Автоматски споено мислење:

Prijavi 1234
Автоматски споено мислење:

Prijavi 1234

Нормално е ако си во роаминг, ако не си се разбира дека не е нормално.

Имам од а1 пакет дома интернет, телевизија и фиксен телефон. Сакам сега да земам и 2 мобилни линии со некаде 10-15 гига нет. Која е најдобра опција и колку е претплатата отприлика? И дали е подобро да земам само картички или и уред (па да го продадам после).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom