Па не баш додека ја имаш + иконката е добро, како на твојот пример 4Г+ пишува но кога ќе го немаш тоа + е тогаш е лошо, многу лошо. Еве примерPonekogash zavisi i od mobilniot telefon ama mene 4G-to mi e odlicno na A1.
Прегледај го приврзокот 287173

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не баш додека ја имаш + иконката е добро, како на твојот пример 4Г+ пишува но кога ќе го немаш тоа + е тогаш е лошо, многу лошо. Еве примерPonekogash zavisi i od mobilniot telefon ama mene 4G-to mi e odlicno na A1.
Прегледај го приврзокот 287173

Anyone?Ос А1имам 5000 денари бонус,телефони имаме веќе,што друго можам да земам за тие пари?добар wifi рутер ми фали дали дават вакви работи?
Muslam deka davat ruteri, tableti, powerbank, se sto imat na ponudata moze da zemas duri moze parite da ti gi prefrlat u smetkata da ne plajkas 3 4 meseci vo zavisnost od pretplatata.Anyone?
Заврши тој филм, сега само за телефон важи ваучерот.Muslam deka davat ruteri, tableti, powerbank, se sto imat na ponudata moze da zemas duri moze parite da ti gi prefrlat u smetkata da ne plajkas 3 4 meseci vo zavisnost od pretplatata.
Од кога тоа?Заврши тој филм, сега само за телефон важи ваучерот.
Пред еден месец зимав, а незнам од кога.Од кога тоа?
236mkdКолку ќе ме чини ако се префлам од Телекабел на А1 и го задржам бројот?
Исто и јас пред толку време прашував имам неискористен бонус, ми рекоа дека се може да се земи телефони, таблети, други уреди или да се пребие сумата во самата претплата.Пред еден месец зимав, а незнам од кога.
Prijavi 1234Дечки , јас сум припејд на а1- на секој што ке ми се јави(дојдовен повик) ми наплаќа за повикот нормално е тоа или некоја новина е ?
Prijavi 1234Дечки , јас сум припејд на а1- на секој што ке ми се јави(дојдовен повик) ми наплаќа за повикот нормално е тоа или некоја новина е ?
Дечки , јас сум припејд на а1- на секој што ке ми се јави(дојдовен повик) ми наплаќа за повикот нормално е тоа или некоја новина е ?