А1 Македонија

дали има да си активираш интернет на телефонот но само за 1 или 2 недели а не за цел месец
пошто гледам на страната на вип има само за 1 месец и е 250 денари, дали може за 1 или 2 недели

Aко си на претплата имаш 2 пати во месецот да активираш по 100 мб за 39 денари.

Како може да се исклучи услугата 3г интернет преку смс?

Знае некој до кога трае понудава 666 ден. претплата и доплата од 1500 за HTC Desire 310?
Никаде на сајт ја немаат понудава, а пред една недела отидов со другар, си ја зема, ама морав да и напоменам на таа дека имаат и 666 понуда.... какви торлаци.

Еве им го документот, ама не ја нудат ако ги прашаш на каса :)

Знае некој до кога трае понудава 666 ден. претплата и доплата од 1500 за HTC Desire 310?
Никаде на сајт ја немаат понудава, а пред една недела отидов со другар, си ја зема, ама морав да и напоменам на таа дека имаат и 666 понуда.... какви торлаци.

Еве им го документот, ама не ја нудат ако ги прашаш на каса :)
Незнам до кога важи ама Desire 310 многу тешко дека ќе го најдеш

немам одамна користено при пејд.. лани летото имаше едно за 40 денари 500 мб за 1 недела, дали уште то важит и на кој број што требаше да се прати за да се активира?

4G LTE е најнова мобилна технологија за извонредно брз интернет преку мобилен телефон. Оваа технологија овозможува 10 пати поголеми брзини од сегашните 3G, што е идеално за супербрзо сурфање и преземање големи количини податоци. Користењето 4G LTE интернет е како возење формула - постигнувате неверојатно забрзување, а потоа брзината стабилно се одржува на многу високо ниво. Новата 4G LTE мрежа на Vip ќе Ви овозможи сосема нови кориснички искуства, на пример:

• инстант вчитување интернет-страници во истиот момент кога ќе го кликнете линкот, без да чекате да се отвори веб-страницата;
  • уживање во HD YouTube видеа со брзо преземање на клипот, без прекини во звукот и во сликата;
  • download/upload на големи PowerPoint, Excel или Word документи, и
  • онлајн видеоигри со кои ќе имате неверојатно време на реакција.

Каде има 4G LTE покривање во Македонија?
4G LTE мрежата на Vip има најголема покриеност во Македонија. Мрежата на 4G LTE е достапна во Скопје, Охрид, Битола, Куманово, Прилеп, Штип и во Струмица, така што доколку се наоѓате во овие градови, слободно сурфајте со 4G LTE брзини.
Мапата на покриеност можете да ја видите тука.

Како се користи 4G LTE?
Потребно е да имате смарт-телефон што ја поддржува 4G LTE мрежата на Vip, како и специјална uSIM картичка наменета за 4G LTE сурфање, која може да ја добиете во најблиското продажно место на Vip.
4G+pokrienost+mapa_mapa+makedonija-RGB_patista+i+ezera-01.jpg

Рекламираат едно, а мрежата ужас во Кисела вода на првомајска во Тинекс маркетот внатре нема мрежа, и еб.м неписмените.

Најмногу кај ВИП ме нервира што мрежата не им е добра, понекогаш ништо не се слуша ако се наоѓаш во позатворен простор или некаде високо на планинско место. Плаќам претплата од 3000 денари секој месец а безброј пати досега сум се нервирал поради мрежата и неможењето да се јавам некаде кога ми треба. Сега ја пуштија и 4G мрежата во функција, ќе одам деновиве да земам нова сим картичка и да видам како ќе биде со неа, ако се подобри ќе останам на ВИП и ќе го продолжам договорот во Февруари наредната година кога истекува овој, ако е пак исто срање како 3G сериозно размислувам да се префрлам на ОНЕ или пак на T-Mobile. Но со T-Mobile сум имал пак уште повеќе проблеми, не со мрежата туку со натпишување на сметки и плаќање на огромни износи што не се направени од мене.

4G LTE е најнова мобилна технологија за извонредно брз интернет преку мобилен телефон. Оваа технологија овозможува 10 пати поголеми брзини од сегашните 3G, што е идеално за супербрзо сурфање и преземање големи количини податоци. Користењето 4G LTE интернет е како возење формула - постигнувате неверојатно забрзување, а потоа брзината стабилно се одржува на многу високо ниво. Новата 4G LTE мрежа на Vip ќе Ви овозможи сосема нови кориснички искуства, на пример:

• инстант вчитување интернет-страници во истиот момент кога ќе го кликнете линкот, без да чекате да се отвори веб-страницата;
  • уживање во HD YouTube видеа со брзо преземање на клипот, без прекини во звукот и во сликата;
  • download/upload на големи PowerPoint, Excel или Word документи, и
  • онлајн видеоигри со кои ќе имате неверојатно време на реакција.

Каде има 4G LTE покривање во Македонија?
4G LTE мрежата на Vip има најголема покриеност во Македонија. Мрежата на 4G LTE е достапна во Скопје, Охрид, Битола, Куманово, Прилеп, Штип и во Струмица, така што доколку се наоѓате во овие градови, слободно сурфајте со 4G LTE брзини.
Мапата на покриеност можете да ја видите тука.

Како се користи 4G LTE?
Потребно е да имате смарт-телефон што ја поддржува 4G LTE мрежата на Vip, како и специјална uSIM картичка наменета за 4G LTE сурфање, која може да ја добиете во најблиското продажно место на Vip.
4G+pokrienost+mapa_mapa+makedonija-RGB_patista+i+ezera-01.jpg
tumblr_m1vuc3bLiK1rn95k2o1_500.jpg

Има некој пробано да видиме како оди брзината?

Некој да има проблем баш СЕГА со мрежа? Нема смс, нема повици...

Како ме изнервирала вчера сопругата еј.
Ја направив ко прв пат да користи мобилен а богами ме стави и во дилема да не фатила некаде кривина а тоа да ти било до ВИП

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom