А1 Македонија

да али гледам има постара верзија на андроид и помал екран тоа ме стави во мисла

Нема што да се мислиш водафонот е каде каде подобар ако збориш за vodafone smart II а обичниот smart е крш и скоро се исти со lg optimus me.

Нема што да се мислиш водафонот е каде каде подобар ако збориш за vodafone smart II а обичниот smart е крш и скоро се исти со lg optimus me.
За vodafone smart II зборувам, а обичниот smart веќе го немаат.

Знае ли некој како да го исклучам мејлито на ВИП и колку чини ???
Сајтот им е катастрофа никако да се снајдам да видам на кој број се исклучува :)
Поздрав ...

Па од таму го превзедов тоа,ми пишува дека имам искористено 12 пораки,а немам ниту една напишано:eek:
А виде ли доле имаш линк за детален преглед? Tаму секогаш пишува на кој број се пратени.

Моја грешка,се извинувам
--- надополнето: 23 септември 2012 во 02:23 ---
Прејѓе пишувавме со сестра ми преку Viber и наеднаш ми стигна нејзина порака на телефонот и продолживме таму да пишуваме и јас си помислив уште сме преку Viber(не ми замерувјте прв пат работам android телефон):P

Имам проблем со е-сметката,неможам да се пријавам,го пишувам телефонот добивам код, кликам кај заборевена лозинка :oops:

а зошто нема на gsmarena спецификации за smart 2? Барам, но никако да најдам

Знае ли некој како да го исклучам мејлито на ВИП и колку чини ???
Сајтот им е катастрофа никако да се снајдам да видам на кој број се исклучува :)
Поздрав ...

#002# и слушалката за вртење, вака ќе ги тргнеш пренасочувањата да не ти одат повиците кон мејли. А ако сакаш скроз да ја исклучиш услугата, јави се у инфо центарот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom