А1 Македонија

Зошто на ВИП не можам да уклучам да ми стигнуваат пораки од ФБ на мобилен??? Кога бев на Т-мобиле се беше ок, сега кога се префрлив, испраќам порака со текст F (како што пишува во упатството на FB) на 32665 и не ми стигнува повратен код. После испратени 3 пораки ми стигнува порака испратете FB на истиот број... испратив и тоа и пак ништо. Некој со истиот проблем?

Ако ти е префрлен од Т мобиле бројот имаше цака една.Јави им се на 1234 таму ќе ти кажат

Ајде ВИП корисници... до сега сум на T-mobile и имам намера да се префрлам на ВИП.

Кој тарифен модел да го земам? Не пуштам SMS, зборам прилично многу, кон сите мрежи. Не гледам кој кај е, и затоа ми идат четвороцифрени сметки. Тоа мора да се намали, барем до 1000-че месечно.

Како се тарифира интернетот? Во Т-мобиле има неколку тарифи кои што имаат итнернет сообраќај. Кај Вип тоа не го гледам (барем на сајтот).

Ајде ВИП корисници... до сега сум на T-mobile и имам намера да се префрлам на ВИП.

Кој тарифен модел да го земам? Не пуштам SMS, зборам прилично многу, кон сите мрежи. Не гледам кој кај е, и затоа ми идат четвороцифрени сметки. Тоа мора да се намали, барем до 1000-че месечно.

Како се тарифира интернетот? Во Т-мобиле има неколку тарифи кои што имаат итнернет сообраќај. Кај Вип тоа не го гледам (барем на сајтот).
Види ако има уште опцијата со пола претплата, земи си ја таја што е од 1200 на 600. Мислам дка L беше. Имаш да зборуваш 1000 минути во ВИП и 1200 денари кон сите мрежи. Искрено јас сум ПРЕЗАДОВОЛЕН, со оглед што порано ми идеа по 2-3 илјади сметки, сега се отепувам од зборување и ми дојде последната сметка 800. Додуша предност ми е што речиси 90% од луѓево кај што звонам најчесто имаат од ВИП бројчина...

Вип Смарт 590 и шибај... А за интернет пакет - еве

Кога ќе те исклучат заради неплатена сметка, може ли да се користи само интернетот? не сум на ВИП затоа прашувам :)

Дали имате некое инфо, дали за брзо време ќе направат пак од таа акцијата што беше се пола претплата???

едно што ме кочи.... бев денес да се префрлам и гледам немаат никаква опција два броја да бидат на иста сметка/претплата

Vip лапнаа корче крена ку..е, последно време немаат потреба од вистински добри понуди па се курчат, тоа е развојниот пат на секоја компанија дури не се наметнат на пазарот работат добро потоа познатата шема.
п.с. Тарифи за муабет имаа топ ова последниве им се за никаде. Промовираат андроид телефони а интернет пакетите им се за никаде плаќаш многу а добиваш ништо.

Да ве прашам нешто.Ја сум на вип смарт 590(постпејд) и дали во тој пакет освен тие глупостите 1000 мин бесплатним,сурфањето на интернет е бесплатно ?

Да ве прашам нешто.Ја сум на вип смарт 590(постпејд) и дали во тој пакет освен тие глупостите 1000 мин бесплатним,сурфањето на интернет е бесплатно ?
НЕ !!! сурфањето ти се наплаќа 17,7 ден / 1MB. цела претплата ти е за разговори 1000 мин во вип мрежата и 100 мин кон другите мрежи

НЕ !!! сурфањето ти се наплаќа 17,7 ден / 1MB. цела претплата ти е за разговори 1000 мин во вип мрежата и 100 мин кон другите мрежи

aхам.Благодариме за веста.

Пред некое време си купив LG Optimus GT540, си даунладирав некој апликации,седев на wifi и кога ми стига сметка-7000денари од кои 5000 за GPRS. Се јавувам во ВИП ми велат имаш оклучено опција на телефонот со која додека си на wifi трошиш и мобилен интернет. Ја исклучувам таа опција,следниот месец сметка 4000. Гледам во извештајот стотици страници со ГПРС услуга по 0.14 денари или нешто така. Решение?

Пред некое време си купив LG Optimus GT540, си даунладирав некој апликации,седев на wifi и кога ми стига сметка-7000денари од кои 5000 за GPRS. Се јавувам во ВИП ми велат имаш оклучено опција на телефонот со која додека си на wifi трошиш и мобилен интернет. Ја исклучувам таа опција,следниот месец сметка 4000. Гледам во извештајот стотици страници со ГПРС услуга по 0.14 денари или нешто така. Решение?

Ако мислиш дека те оштетиле можеш да поднесеш приговор во Агенција за електронски комуникации
Линк

Ако мислиш дека те оштетиле можеш да поднесеш приговор во Агенција за електронски комуникации
Линк

Да знаеш и ке поднесам,и да е моја грешка требало да ме известат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom