Kaква нијанса човече да дополниш олку толку, нормална тарифа си е во Вип таа, немој да кажуваш глупости, си зборел некогаш со вип? Ако не ти се нудам да ти даам телефонов да позбориш да видиш дали има прекини.
Безсмислено е да се трудиш да докажеш дека ТШит е подобар од вип во моментов. Вип е во подем и се дефинитвно најефтин оператор моментално.
И вo ВИП треба да дополниш минумун 100 денари месечно за да ја користиш ВИП ТОП тарифата.
Доколку не надополниш кредит во период од 30 дена Доколку не надополниш кредит во периодот од 30 дена од последното активирање на Vip Top повиците и SMS ќе ти се наплаќаат по цени на Vip Start тарифата
Имам зборано од ВИП и знам како е.
Не се трудам да докажам дека е најдобар Тмобиле, викам ВИП е најефтин кој за кого како, да беа 60 % корисници на ВИП тогаш (ДА) на сите ќе се исплатеше.
--- надополнето ---
Е тоа ме нервира кај Т-Mobile, земи онаква тарифа,стави онолку пари и збори за XXX денари во првата минута само за викенд по 23H на третата недела од полната месечина...
Мене ми треба една цена за се...
Исто ти е со Флех тарифа кон сите мобилни и фиксни иста цена, само што немаш бесплатни минути.