мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.674
- Поени од реакции
- 26.039
Za da ne ti tekni da prijavis bomba vo nekoe uciliste na primerНе сфаќам зашто при купување на припејд бројче треба да давам лична карта и да ми го активираат тие.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za da ne ti tekni da prijavis bomba vo nekoe uciliste na primerНе сфаќам зашто при купување на припејд бројче треба да давам лична карта и да ми го активираат тие.

zar nema veke vo trafiki? Lycamobile se prodavase bukvalno sekade... a za registracija, stvarno proveruvaat maticen so ime ili moze da se izmisliZa da ne ti tekni da prijavis bomba vo nekoe uciliste na primer![]()
Продаваат и по трафики, во Тобако Сити во Прилеп се продаваа картички од Lycamobile, а сега продаваат од Телеком, за МТЕЛ незнам да кажам дали продаваат.zar nema veke vo trafiki? Lycamobile se prodavase bukvalno sekade... a za registracija, stvarno proveruvaat maticen so ime ili moze da se izmisli
Не можеш да го користиш бројот ако не го активираш со лични податоци.Za da ne ti tekni da prijavis bomba vo nekoe uciliste na primer![]()
Мтел има на Макпетрол. Тие па како се гадни за активација. Треба да се јавуваш во контакт центарПродаваат и по трафики, во Тобако Сити во Прилеп се продаваа картички од Lycamobile, а сега продаваат од Телеком, за МТЕЛ незнам да кажам дали продаваат.
Денес е многу лесно по рандом матичен број да ти излезат и личните податоци на лицето (име презиме адреса на живеење). Зато мислам дека матичните бројчиња треба да заминат во минатото.Епа затоа. Порано само постпејд корисниците беа регистрирани. Бројче можеше да купиш во секоја трафика, да го активираш со повик. И чуди се кој е. Па нели направија да се регистрираш за да користиш. Сега па еве направиле (немам купувано припејд бројче со години) да ти го активира во продавница и да ти бара лична карта. Пример е подарок бројот за некој, пример в село продавам в продавница бројче да не оди некој до град
Не го споредуваат матичниот со име и презиме при активација? Пошо денес е лесно да дознаеш нечиј матичен
Тоа е друга тема. И јас сум за.Денес е многу лесно по рандом матичен број да ти излезат и личните податоци на лицето (име презиме адреса на живеење). Зато мислам дека матичните бројчиња треба да заминат во минатото.
go ima, javi im se kazi imСекогаш активирав 5Г паќет преку размена од НетСеф за 10Гб, но еве овој месец ми заврши паќетот на 18јули и сега го нема во опциите повторно да се избере за да се активира. Дали го има кај вас или само кај мене е тргната паа опција?
а и тие во салоните не знаат. Дали има некој од Вас купено од нив, од каде ги земат, како до подетално инфо за конфигурацијата, искуство дали вреди да се земе?Имаат ли сите модели на телефони можност за esim?Posle A1 Srbija i MTS ja vovede uslugata za poveke esim karticki so ist broj... zosto kaj nas uste nema? https://telesrbija.rs/nova-usluga-u-mts-u-jedan-za-sve
Ne....Ponovite i poskapi modeli imaat skoro site so sigurnost ali malce postarite ili poslabi modeli nemaat.Имаат ли сите модели на телефони можност за esim?
Нудат и А1 и Телеком еsim, можеби поретко зошто не сите тефони имаат можност за таа технологија.Ne....Ponovite i poskapi modeli imaat skoro site so sigurnost ali malce postarite ili poslabi modeli nemaat.