А1 Македонија

Nee istiot paket edniot e za nad 50 drzavi drugiot za 30, za grcija dzabe tie vodafone e =0 ili nema voopsto ili i toj sto go ima e 0,10, i za chat ne pomaga ....provereno halkidiki nikade samo vo 03-06 am, mozese da otvori nesto a speedtest bese togas 1mbps, kesi zemis esim 20eu unlimit preku cosmote a ova mozes da smenis kolku da se kazi deka imas ....
imaku gi ima paketite na mojA1 30gb za 3 i 50 gb za 10
Ne podrzuva telefonot esim zatoa baram alternativa. Znaci da ne ni kupuvam pripejd kartica za 600 den so imase 3 gb za 5 dena u grcka?

Na mojot A1 mi dade zamena samo 30gb za 500mb.

Ne podrzuva telefonot esim zatoa baram alternativa. Znaci da ne ni kupuvam pripejd kartica za 600 den so imase 3 gb za 5 dena u grcka?

Na mojot A1 mi dade zamena samo 30gb za 500mb.
Zavisi kaj si ako si okolina na pogolem grad mozi ke ti brka rabota, od moe iskustvo povejke pati vo izminatite 12m, uzas vodafone,ne samo za letna sezona....

Zavisi kaj si ako si okolina na pogolem grad mozi ke ti brka rabota, od moe iskustvo povejke pati vo izminatite 12m, uzas vodafone,ne samo za letna sezona....
Cosmote tamu e #1, ko kaj nas sto bese Kosmofon, fakase i vo tuneli i sekade... Vodafone e bzvz ama brka rabota besplatno (zamena 50gb za 10gb / 30 za 3)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom