A Song of Ice and Fire

• Креатор на темата Креатор на темата Body Electric
  • Време на започнување Време на започнување
Да, одамна рече он дека у серијава ќе истражува патишта кои у книгите другачие ги напраил.

Ги прочитал некој Македонските изданија? како ви се свигаат? и колку дела има издадено до сеа?

11020264_805609139486169_1598960152106852287_n.jpg

Излезе нова глава од необјавените „Зимски ветришта“ , до душа на англиски, ама верувам дека разбирате доволно за да ја прочитате. :)
Се работи за глава во која се раскажува од гледна точка на Алајна (новото привремено име на Санса Старк).

Ужвајте !!!!

Дали Сноу и Калиси ке бидат заедно ?

Делот со maggie the frog го скокна појакото претскажување со делот кај шо ќе ја убие некој од браќата.

Да не ја потврди ја стоунхарт за сезонава?

Делот со maggie the frog го скокна појакото претскажување со делот кај шо ќе ја убие некој од браќата.

Пoкoнкретнo Тириoн, Valonqar кaкo штo видoв вo превoд е "little brother",oсвен aкo Џејми е рoден пoсле Серсеи.

Истo интереснa теoријa:
http://scifi.stackexchange.com/questions/53218/who-is-the-valonqar-from-cerseis-prophecy

Sent from my LG G2 using Tapatalk

Последно уредено:

Да не ја потврди ја стоунхарт за сезонава?
Ако го сметаат за битно и во серијата тогаш ќе има друг flashback, овој заврши некако отсечено со камерата кон капката крв. Така ми делуваше.

You have no idea what people will do. All your books and you still don't know.

Нас ни збораше Селис.

Највероатно Џејми или Брон ќе завршат како Сер Арис, али кој? Изгледа ќе биде тоа Џејми а Брон ќе кидне :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom