A Song of Ice and Fire

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
И тоа што викаш. :)
Ама пак сум убеден дека Courtnay или кој било друг што се наоѓаше во Storm's End (а не дека имаше некои поталентирани мечувалци, сигурно повеќето заминале во војна) во тој момент, би го изгубил дуелот со оној champion кој што би го избрал Stannis.
Што знам, многу лесно некако се одлучи Stan за таков атентат, но не е POV лик па не ни можеме со сигурност да тврдиме што се му се вртело низ глава, ниту во оваа ситуација, ниту за убиството на помалиот брат.
За Ренли не знам, сигурно му било потешко. Ама за Пенроуз:

Cortnay Penrose
.................Traitor.
............Terminate.

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Огромен фан сум на серијата, па од неодамна и јас станав горд сопственик на колекцијата (на Англиски јазик).

Моментално уште сум на почетокот - ја читам првата книга, па здравје ќе ги прочитам и останатите. Сега за сега, преубава е. Забележав дека има малце разлики (возраста на ликовите и сл.) но во глобала се е исто како серијата. :)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Огромен фан сум на серијата, па од неодамна и јас станав горд сопственик на колекцијата (на Англиски јазик).

Моментално уште сум на почетокот - ја читам првата книга, па здравје ќе ги прочитам и останатите. Сега за сега, преубава е. Забележав дека има малце разлики (возраста на ликовите и сл.) но во глобала се е исто како серијата. :)
Уживај.

И не си добредојдена овде. :P

Spoilers. Spoilers everywhere.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
И Дондарион конечно, а Торос ми изгледа ептен мадафака! :vozbud:
Да, едвај чекам да ги видам нив и останатите од BwB. И дуелот со Сандор! :vozbud:

Еве уште новости и слики од сетовите во Мароко.

Daario looks awesome. How am I suppost to hate him now? :confused:
Имаме слика од Dracarys моментот! :vozbud::cuc:

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Најдоброте нешто што можеше да се случи...се случи. :P

Will Champion од Coldplay ќе биде дел од музичкио ансамбл на третата сезона.

Се надевам дека е поканет на свадба... ;)

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Iwan Rheon добил улога, ама не кажуваат која од HBO, но мислам дека повеќе од јасно е дека ќе биде некоја поважна. Наголемо се шпекулира дека токму тој ќе го глуми Ramsey (а еве гледам и на IMDb така му пишува). Иначе се работи за многу талентиран млад актер, кој гледал Misfits знае.

P.S. I am actually very excited right now because of this. Одма ми се врти во глава како ќе го претстават Ramsey, и на кој начин ќе го одглуми Iwan.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Не го познавам глумецот, но ако навистина го глуми Ramsey Bolton мислам дека ќе биде полн погодок. Има специфичен лик баш за Ramsey!

Сериозно, како ги одбираат ликовиве за серијава секоја чест. И другите актери кои за прв пат ќе се појават во 3тата сезона одговараат.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Не го познавам глумецот, но ако навистина го глуми Ramsey Bolton мислам дека ќе биде полн погодок. Има специфичен лик баш за Ramsey!

Сериозно, како ги одбираат ликовиве за серијава секоја чест. И другите актери кои за прв пат ќе се појават во 3тата сезона одговараат.
Навистина, овој има таков, специфичен сурат. Како за копиле.

Kajgana Shop

На врв Bottom