Најлоши македонски песни

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Од неограничениот избор од нашата музичка ризница, во моментов ми текна на господин Кенан Таировски и неговиот богат опус.
Еве нешто него. Уживајте :smir:

1234

emichka ili kikichka
moze tebe da ne ti se svigja ama pesnata beshe hit na mesecot na sky radio i hit na nedelata na mnogu drugi radia taka da toa moze da e tvoe mislenje i ti da si komentirash za sebe ... Pozdrav:helou:

овој е од бендот гарант се регистрирал само за да се оправда :)

РОДЕНДЕН-Маријан Стојаноски.
Коментар за песнава не е потребен:kesa:

Оваа сега што ќе не претставува на евровизија.

Ненаситен чинам се вика од М. Стојаноски - одлична е за повраќање, за олеснуење хахаах

Огин и пламен
и
Ќе пијам, ќе лумпувам :kesa: :tapp: Гоце Арнаудов

Од неограничениот избор од нашата музичка ризница, во моментов ми текна на господин Кенан Таировски и неговиот богат опус.
Еве нешто него. Уживајте :smir:

Типов има песна и за покојниот претседател Борис Трајковски.

Ќе те ќарам, ќе те збарам :pos::pos::pos:

Сељските...

Пресудувам, СМРТНА КАЗНА!

Има една песна што ја пуштаа на К-15 телевизија.
Незнам кој е пејачот, а за песната мислам дека се вика „Како ролинг стоун“ или слично.
Музиката е чист плагијат (страшно потсеќа на „All right now“ од Free), а текстот е едноствно смешен.

Ако ја има негде на интернет молам ставете линк, сакам да се посмеам малку.

Има една песна што ја пуштаа на К-15 телевизија.
Незнам кој е пејачот, а за песната мислам дека се вика „Како ролинг стоун“ или слично.
Музиката е чист плагијат (страшно потсеќа на „All right now“ од Free), а текстот е едноствно смешен.

Ако ја има негде на интернет молам ставете линк, сакам да се посмеам малку.

Ууууф ама ни објасни која песна треба да ја најдеме, ептен се помачи :pos: :pos: :pos: :pos: да не се умори додека ни објаснуваше а ти се смачи :pos: :pos: :pos: Најди го насловот на песната според текстот, немам поим за која песна збориш, ова ти е исто ко да ти речам да а бараш песната тина нана нана на са са :pos: :pos: :pos: глупо е нели?! или пробај објасни ја песната или спотот, инаку нема смеење :toe: туу бре што зезнат си бил :pos: ме изнамачи бре цел ден мислам која песна е :pos: :pos: :pos: поиграј си малку со гугл, гугл чуда прави :pos:

Надица Богеска - Фатална девојка; Татјана Лазаровска - Љубовна азбука, оној типот од Припор, а на Драган Вучиќ цело творештво :pos: :pos: :pos: има доста лоши песни, ама не сме ко србиве и ко татариве, фала Богу!
еве повелете најлошата песна и убедливо најлошиот спот од Сузе а.к.а Lady Gaga слушнете ја :pos: :pos: :pos:

Ууууф ама ни објасни која песна треба да ја најдеме, ептен се помачи :pos: :pos: :pos: :pos: да не се умори додека ни објаснуваше а ти се смачи :pos: :pos: :pos: Најди го насловот на песната според текстот, немам поим за која песна збориш, ова ти е исто ко да ти речам да а бараш песната тина нана нана на са са :pos: :pos: :pos: глупо е нели?! или пробај објасни ја песната или спотот, инаку нема смеење :toe: туу бре што зезнат си бил :pos: ме изнамачи бре цел ден мислам која песна е :pos: :pos: :pos: поиграј си малку со гугл, гугл чуда прави :pos:

Надица Богеска - Фатална девојка; Татјана Лазаровска - Љубовна азбука, оној типот од Припор, а на Драган Вучиќ цело творештво :pos: :pos: :pos: има доста лоши песни, ама не сме ко србиве и ко татариве, фала Богу!
еве повелете најлошата песна и убедливо најлошиот спот од Сузе а.к.а Lady Gaga слушнете ја :pos: :pos: :pos:

Тууууууууууу бреееее.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom