Најлоши македонски песни

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Ууууф ама ни објасни која песна треба да ја најдеме, ептен се помачи :pos: :pos: :pos: :pos: да не се умори додека ни објаснуваше а ти се смачи :pos: :pos: :pos: Најди го насловот на песната според текстот, немам поим за која песна збориш, ова ти е исто ко да ти речам да а бараш песната тина нана нана на са са :pos: :pos: :pos: глупо е нели?! или пробај објасни ја песната или спотот, инаку нема смеење :toe: туу бре што зезнат си бил :pos: ме изнамачи бре цел ден мислам која песна е :pos: :pos: :pos: поиграј си малку со гугл, гугл чуда прави :pos:

Де бе, мајка му стара, не паѓај во несвест. :nesvest: :) Ти пишува како се вика. Ја барав ама нигде ја нема (а и како да најдам песна од ШКЉ-категорија. Попрво ќе најдам некоја од продукцијата на Шутел телевизија :)).

Де бе, мајка му стара, не паѓај во несвест. :nesvest: :) Ти пишува како се вика. Ја барав ама нигде ја нема (а и како да најдам песна од ШКЉ-категорија. Попрво ќе најдам некоја од продукцијата на Шутел телевизија :)).

:pos: пошто не ти текнува кој ја пее мкд „верзија“ од ти прпорачувам да ја слушаш Сузе у меѓувреме дур да ти го најдеме хитот :pos: а за песните од тв Шутел чекаме нешто да ни пратиш, да се расположиме малку, штом веќе се пофали дека имаш врски таму :pos: :pos: :pos:
п.с. само кажи кој го пее твојот хит? машко, женско или можеби група, за да не залутаме ептен

а песнава е за побзро да се сетиш, инаку оваа песна е мегахит

ребел ова е пуздрафф за тебе и за... пошто ептен те снема :pos::pos::pos::pos:

сме ја заборавиле

Сите понови комерцијални песни, може вака ? :)

:pos: пошто не ти текнува кој ја пее мкд „верзија“ од ти прпорачувам да ја слушаш Сузе у меѓувреме дур да ти го најдеме хитот :pos: а за песните од тв Шутел чекаме нешто да ни пратиш, да се расположиме малку, штом веќе се пофали дека имаш врски таму :pos: :pos: :pos:
п.с. само кажи кој го пее твојот хит? машко, женско или можеби група, за да не залутаме ептен

Групата се вика „Риф“. Вчера ја пуштија пак на К-15 телевизија. Риф - Како Rolling Stone. Момците може и не се толку лоши, само поарно ќе билo да направеле вистинска преработка, отколку да лажат дека е нивна песната. Само за оној пејачот... немам зборови. Цитат:

...
можеби вам
ви изгледам збунето
но уствари јас сум
опасно жиголо
...​

Групата се вика „Риф“. Вчера ја пуштија пак на К-15 телевизија. Риф - Како Rolling Stone. Момците може и не се толку лоши, само поарно ќе билo да направеле вистинска преработка, отколку да лажат дека е нивна песната. Само за оној пејачот... немам зборови. Цитат:

...
можеби вам
ви изгледам збунето
но уствари јас сум
опасно жиголо
...​

Знам ги најдов одамна, ама заборавив да ги ставам на нет. Инаку јас добив поклон цело цеде со таа песна :pos: и морам да признаам бетер се од Ристе од Припор :smir:

Ристе од Припор одамна нема извдено нов хит, па се потсетиме на овој хит од Коста Бургов :pos:

Хитов го чув денес, се потресов, не ми се верува дека има вакво нешто, што ли им стана на луѓево...

Повторно се заљубувам во тебе - Владо Јаневски. Прееска ја чув песнава и ми текна дека морам да ја пишам во темава. Значи, Владо е ѕвер за балади, ама песнава му е тотална утка, кога и да ја чујам некоја внатрешна нервоза ми избива. Одвратна ми е песната т.е ритамот.

Маја Саздановска (Свињаровска) - Љубовни Состојки
Поглупо нешто у живот неам слушано. Песната е благо речено очајна.
Има и уште мал милион примери, али ќе ми требаат добри 2-3 саата за да ги набројам сите изроди на нашава ни “естрада“.

Повторно се заљубувам во тебе - Владо Јаневски. Прееска ја чув песнава и ми текна дека морам да ја пишам во темава. Значи, Владо е ѕвер за балади, ама песнава му е тотална утка, кога и да ја чујам некоја внатрешна нервоза ми избива. Одвратна ми е песната т.е ритамот.

Ех, добра е не заебавај. Не заслужува да е во темава.

Ех, добра е не заебавај. Не заслужува да е во темава.

Мене не ми се допаѓа, кога ќе ја слушнам се нервирам, ми набива негативна енергија и според мене е една од најлошите... Сепак се работи за вкус. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom