Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
E luge sea so ova za dextrozava me dozbunivte :/ Mene pa u Gladijatori tipot mi rece da zeam kolku kreatin tolku dextroza so znaci 10 grama dnevno :/ Aj neka bide nekoj dobar i neka mi kaze kolku dextroza da zemam pred trening i kolku posle trening ako sum 84 kg? :) Ii fala vi za odgovorite na prethodnoto prasanje :)

E luge sea so ova za dextrozava me dozbunivte :/ Mene pa u Gladijatori tipot mi rece da zeam kolku kreatin tolku dextroza so znaci 10 grama dnevno :/ Aj neka bide nekoj dobar i neka mi kaze kolku dextroza da zemam pred trening i kolku posle trening ako sum 84 kg? :) Ii fala vi za odgovorite na prethodnoto prasanje :)
држе не ти треба декстроза за пред тренинг, пред тренинг ќе си се пуниш со ориз, компир, ќе си јадеш месо и се остало, а после тренинг е битна декстрозата јас ставам околу 50-60гр. после тренинг и имам 83-4 кг.

може мед после тренинг наместо декстроза ?
Не, медот има највеќе фруктоза која е споро-апсорбирачки шеќер иако има и околу 30% декстроза во него, сепак нема да има ист ефект.

може мед после тренинг наместо декстроза ?
да мед ти е исто како да земеш портокали и мандарини да јадеш, можеш да јадеш суво грозје, во него има исто така најмногу декстроза
--- надополнето: Nov 16, 2011 9:34 PM ---
и топло ви го препорачувам IntraVol, сеуште сум под дејство и импресии од производот :)

размислував за него ама не се одлучив да го земам. збор два за него?
што да речам, ме воодушеви производов, многу јака васкулација и напумпаност ми даваше за време на тренинзите, побрзо се регенерираат мускулите и незнам некако вкусно е да го зимаш за време на тренинг, содржи и 20гр. ЈХ на 2 дозерки, место вода да тегнеш си го пиеш ова и ефектите се инстант, значи нема нешто фази некој што треба да поминуваат, јас го земав пола доза беше значи пола паковање и се импресионирав, наредна прилика пак ќе земам, а се мислам и за тоа разор викаат појако било

A го има некој пробано Kre-Alkalyn и какви резултати дава?
Ultimate-Nutrition-Kre-Alkalyn_500.png

A го има некој пробано Kre-Alkalyn и какви резултати дава?
Ultimate-Nutrition-Kre-Alkalyn_500.png

Никогаш не сум се сомневал во Ultimate, воедно како најстара компанија со највеќе искуство.
Kre-alkalynот е според мене најдобрата опција ако веќе ги знаеш "лошите" страни на обичниот креатин монохидрат.
И дејствува, без сомнение особено додатокот што е со Beta Alanine.

Дечки сакам да земам некој протеин е сега најдов Whey Protein Elite 908 g затоа што сум ограничен со средства, мора се да земам некој помал.Дали со овој од 900 г ке имам добри резултати или да собирам средства за некој поголем?

Дечки сакам да земам некој протеин е сега најдов Whey Protein Elite 908 g затоа што сум ограничен со средства, мора се да земам некој помал.Дали со овој од 900 г ке имам добри резултати или да собирам средства за некој поголем?

Зависи што подразбираш под добри резултати.

ги има ли некој пробано некогаш производите на калифорниа фитнес? гледам дека се драстично со помали цени од другите брендови, а на интернет не најдов некој посебен ревју на нив

ги има ли некој пробано некогаш производите на калифорниа фитнес? гледам дека се драстично со помали цени од другите брендови, а на интернет не најдов некој посебен ревју на нив

Јас пробав аминокиселини од нив и беа супер :)

не ви се исплати повеќе,наместо протеин да земете пилешко месо?

2.000 денари за 900 грама протеин..

со 2.000 денари можеш да земеш 10кг стек.. во него има околу 2.500 гр протеини..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom