Fantasy Premier League 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Формација 4-2-3-1 или 4-3-3.Белерин прв состав,а за Колашинац не се знае.Би рекол тешко со оглед на тоа кое дрво е последниов период.
Ја би одел со КДБ и Ериксен.Санчез,Јунајтед и Мурињо,премногу прашалници.Подобро е да се одбегне,па у тек на сезона кога ќе се знаат повеќе работи да се стави Санчрз место послабиот од двајцата.
Мене па Санчез ми е број 1 опција, со оглед на тоа што ни е најспремен играч моментално. Плус КДБ не знам ни дали почнал со припреми, така да Санчез и Ериксен во средина, а од Арсенал ќе одам со Белерин штом така. :)

Емери у напад ке игра само со Обамејанг или со двајца заедно со Лаказет ?

Мислам дека пак ќе си ја пробувам среќата со Кејн во август

Емери у напад ке игра само со Обамејанг или со двајца заедно со Лаказет ?
Зависи против кого ќе игра, против Сити и Тотенхем не верувам со другите можно е.[DOUBLEPOST=1533372951][/DOUBLEPOST]Со избегнување на Салах сезонава, 100м се доволни за екстра тим. Имат топ играчи од одбрана за 5м и 4.5м, цените на средњаците се паднати и има солидни дечки за на клупа од 5м. Во напад ОЛ ИН и тоа е тоа
За голман никогаш ни сум фрлил повеќе од 5м ни па ќе фрлам.
Фабиански, Поуп(Хитон), Пикфорд, Чех(Лено), Шмајхел....
Де Геа е премногу не се исплати
Состав не ваѓам многу копирачи има :)

Последно уредено:
10gh8o5.jpg

@Донев Челзи 4-3-3 со Фабрегас како стартер ќе игра?И Кој ќе се прв тим штопери?
Твое мислење,доколку нема 100% донекаде утврден состав.

Првиов тим со Салах се состави некако ама не сум задоволен, до петок уште милион претумбации ќе му направам и најверојатно ќе ризикувам без Салах...не може две години по ред да има такви сезони типот.

Јас воопшто не размислувам за Салах.

И јас секоја сезона мислам дека можам да искомбинирам подобар тим без најскапите играчи и после тоа ми се одбива од глава, сега затоа Салах, Де Брујне и Ериксен во средина, Фирмино во напад па да видиме. Можно е да се направи ротација Салах за Мане и Кејн за Фирмино понатаму. Челзи и и Арсенал ми се сеуште енигма со новите тренери, ќе почекам неколку кола за да видам кој играч од таму може да се земе.

@Донев Челзи 4-3-3 со Фабрегас како стартер ќе игра?И Кој ќе се прв тим штопери?
Твое мислење,доколку нема 100% донекаде утврден состав.
Можда утре ќе има појасна слика, со составот од КШ. Ич не е сигурно и не знам како ќе размислува натаму. На триве пријателски стартуваше со средина Баркли, Жоржињо и Фабрегас, ама Канте сигурно ќе игра пред Фабрегас или Баркли, а мислам дека поголеми се шансите да е Фабрегас.
И за дефанзивците изгледа ќе почне со Луиз и Рудигер, ама ништо чудно и Кристенсен да се вмеша.

Можда утре ќе има појасна слика, со составот од КШ. Ич не е сигурно и не знам како ќе размислува натаму. На триве пријателски стартуваше со средина Баркли, Жоржињо и Фабрегас, ама Канте сигурно ќе игра пред Фабрегас или Баркли, а мислам дека поголеми се шансите да е Фабрегас.
И за дефанзивците изгледа ќе почне со Луиз и Рудигер, ама ништо чудно и Кристенсен да се вмеша.
Жоржињо ќе тера прва постава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom