Пиштол на дијаболи

• Креатор на темата Креатор на темата smole
  • Време на започнување Време на започнување
Kako mal sme se sobirale pred maloo 16deca i igravme 8vs8 i te nekoj place nekoj ofka i taka idese toa,ama toa bese zabava!

Лелеее...ми текнува на времето коа беа модерни:) И машки и женски имаа:) Јас 2 имав дома и секогаш со двата излегував надвор, кога ќе се договоревме да пукаме:)

ние имавме и војна со пиштоли и пушки на дијаболи рат бееее од сабајле до вечер имав најјебачки пиштол ролекс уфф каков беше а и калаш мн беше јак ако те погоди модрица овие 2 оружја ги користев во војната иначе имав многу а и за на школо еден специјален помал :back:

Хехе и ја порано ги обожавав пиштоливе на дијаболи и ние исто вмало водевме војна со вакви пиштоли македонци против албанци се криевме по двории праевме бункери и други триста глупости

Многу ги сакав порано, можда над дваесет пиштоли сум имал до сега, ама сега веќе не ми се интересни. Плус опасни се.
јАС ЗА МАЛЦЕ ОКОТО КЕ СИ ГО ИСТЕРАВ,КОА ИМАВ 4 ГОДИНИ,ЕДНО ДРУГАРЧЕ ИМАШЕ ГО ЗЕМАВ И ПУКАЊЕ ВО ОКО

Idi be na bit pazar ke najdes na sto sakas duri i pistol na voda ke najdes a naj zakon kupi si na kapsuli ko vistinski pistol ke ti izglea (ako uste se bavat tie so vakvi gluposti) ,a ustvari so ke se zamaras so gluposti ostajgo kuceto na raat neka ti lae :) btw temava ti e zakon :)

На Бит Пазар вистински ТЕНК ќе најдеш, ти збориш за пиштол на вода. :pishtoldz

Јас имав пушка на дијаболи и кога бев помал пукнав од 20 цм растојание во земјата,дијаболата се одби и во капакот на окото...и после цело око модро каа шминка да сум си ставал

Уф мразам вакви пиштолчиња. Како мала увек ме гаѓале, се у глава ме погодуваа. Еднаш окото ќе ми го истераа. И ден денес, кога ќе видам деца со такви пиштоли, бегам :pipi:

Ко мали сме играле со ова на едно дете у шупак му пукав а тој плаче и вика супермен може да издржи.

Како помал имав и пиштоли и пушки...Интересно беше...правевме војни, триста чуда...али толку е сега не е веќе интересно :)

И јас пукав...на мети се разбира.

а имав и добар арсенал...модификувани дијаболи.

Ние малку олдскул (загулени де) бевме, со стрелчина со пачки се гаѓавме :)
П.С
Има бе овде опција за цртање, како на месинџер, да нацртам како изгледа, оти не знам секаде така дали ги викаат :) :smir:

Ние малку олдскул (загулени де) бевме, со стрелчина со пачки се гаѓавме :)
П.С
Има бе овде опција за цртање, како на месинџер, да нацртам како изгледа, оти не знам секаде така дали ги викаат :) :smir:

Пацки де , со жица правиш како чатал и ставаш ластик тенок и правиш муниција со помала жица и рокаш се пред тебе ! :poss:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom