Кој мањачи повеке? Ние или вие?

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
гледам и тоа доста добро скенирам од глава до пети а да свиркам и извикувам тоа не ептен тиња е тоа бе,али строго со цвикера манијачам,знам и врат да скршам некад,а тоа кој повеќе манијачи мислам дека на исто рамниште се и двата пола

абе за да се свртам по некој дечко или пак да го измеркам...едноставно треба да ме воодушеви а коа ке го направам тоа ..RIZIKUVAM I DA ME VIDI:pipi:

Ke mi go objasni nekoj(a) ova "rizikuvam da me vidi"? Shto rizikuvash?

I shto vi e skechot so "taktikite na gledanje"? Proaga dobar decko/ubava devojka i merak ti e da go/ja gledash. Shto ima tuka taktika?

Исто мањачиме само зависи до особа, некој го прави нападно тоа, некој не.
Јас кога мањачам го правам тоа да не може да ме примети никој.:icon_bigg

Исто мањачиме само зависи до особа, некој го прави нападно тоа, некој не.
Јас кога мањачам го правам тоа да не може да ме примети никој.:icon_bigg

Dali si sigurna deka ne te primetuvaat ili ti si mislis taka:pos::pos::pos:?

e i ja zjapam po zeni stari mladi mazeni momi sveeeeeeeeeeeeeee

pa jas mislam deka nie maskite manijacime poveke

Машките повеќе манијачат,девојките се повеќе за озборување хаха

maskite povike manijacat od zenskite
samo me intersira od zenska strana sto koga ke primetat deka gi manijace nekoe masko,sto se velat vo sebe :)

Како може да не мањачиме кога девојките се облекуваат провокативно и речиси е невозможно да ги одминеш со поглед?

мажите мањачат поизразито, а девојките прикриено :pipi:во секој случај на исто ниво е тоа ...

Ние скришно ве демнеме, баш мањачки :) Поприметно мањачите вие тоа е веќе буљашки

Jас одма не почнувам со мањачење, првин анализирам од глава до пети и ако ми се допадне тоа што го гледам почнувам со мањачење.:pos:
A женските мањачат многу, јас дваесетина пати имам забележано како се џарат во мене, како да светам јеботе. :)

Jас одма не почнувам со мањачење, првин анализирам од глава до пети и ако ми се допадне тоа што го гледам почнувам со мањачење.:pos:
A женските мањачат многу, јас дваесетина пати имам забележано како се џарат во мене, како да светам јеботе. :)

Е па брат да ти донесам нешто против уроци.

ама си се испофали :pipi::smir:
иначе ние мањачиме повеќе, професионалки сме у тоа...:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom