Кој мањачи повеке? Ние или вие?

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека и машки и женски манијачат подеднакво. Зависи од личноста, колку е срамлива, па така добро да се изврти и да не и биде гајле кој гледа. Само машките појавно го прават тоа. Али сите манијачат во просек. :)

Со очите шарам барам, со таен поглед следам добри риби во филм си ги претварам:pos: уф премногу шарам ама онака неприметливо да не речам културно мањачење, не го покажувам погледот со свиркање кршење врат изместување кичмени прстени и слично. Туку краток поглед и враќање у нормала, а ако носам наочари, е тогаш повеќе се гледа:pos:

е да, ќе забораев. Во врска со свиркањето и мене ми е глупо и тоа премногу. Онака ај на кучето кога му свириш да ти се врати сфакам, глупо е да му речеш куче врати се, ама гледаш добра риба и и свиркаш лол.... бедно е!

како и да е нормално е да си го извиткаш вратот поради некоја добра риба, ама не е нормално да те запечат очите од буљање.

Па се слагам со колегиве. Тука сме, неможе сигурно да се изрази во процент. Мене стварно ми е идиотско то свиркањето. Мажите мањачат да...ама понападно, а исто и жените мањачат, ама со исаФ :)

А да, ми се случило да останам со отворена уста, што да се прави женска убавина.:pos:

Девојките се оние кои повеќе посматраат се џарат и те соблекуваат со поглед само што за разлика од машките тоа знаат да го извртат за на крај да излезе како ништо да не било

Не манијачам, само си гледам. Машките навистина знаат да претераат со долгото задржување на погледот, и тогаш секогаш ја спуштам главата (пуста страмежливост). Во една прилика (инаку непријатна по мој вкус) ми се деси да ,,се фатиме ,, со типот како применуваме иста тактика, знаете она го забележуваш типот што ти се допаѓа од далеку, па го тргаш погледот и после на разминвање му упауваш уште еден поглед :pos:.И така на двајцата ни се сретнаа погледите што беше многу смешно.

Не манијачам, само си гледам. Машките навистина знаат да претераат со долгото задржување на погледот, и тогаш секогаш ја спуштам главата (пуста страмежливост). Во една прилика (инаку непријатна по мој вкус) ми се деси да ,,се фатиме ,, со типот како применуваме иста тактика, знаете она го забележуваш типот што ти се допаѓа од далеку, па го тргаш погледот и после на разминвање му упауваш уште еден поглед :pos:.И така на двајцата ни се сретнаа погледите што беше многу смешно.
Фак, тоа е тактика? Ја тоа секоаш го праам пошто ми е срам да зјапам, а сакам да видам уште еднаш :) Морам да сменам нешто. Од сега ќе играм формација 3-5-2 место 4-4-2, и со истурени шпицови... :)

Iskreno vaka kazano megu nas mislam deka site manjacime po malku.Vo posledno vrame se fakam samata sebe kako manjcam po se zivo ii divo:pos2:

абе за да се свртам по некој дечко или пак да го измеркам...едноставно треба да ме воодушеви а коа ке го направам тоа ..ризикувам и да ме види :pipi:

Ние.Поперверзни знаеме да бидеме од мажите...:pipi:

Тука сме негде блиску. Само што извесни исклучоци од машката популација знаат да бидат пренападни и поради тоа се добива општ впечаток дека тие повеќе мањачат. Женските се едноставно подискретни...

Gleam...zaso da ne gleam?! :) sea ne buljam ko nekoja kretenka ama ako e na pominuvanje... I plus ubavo e da vidis, so cini, so ne cini... razni luge ima :)

Normalno deka gledam koj veli deka ne laze,site sakame da vidime ubav lik neli? Skeniram do odredeni granici, ne se svrtuvam mada mi se desilo ednas toa i vo isto vreme i on se svrte i bese mnoou smesno. Ali vaka posebno pod cvik se skeniram:pos::pos: i mislam deka zavisi docovekot koj kolku manjaci

Сите манијачат,само некои луѓе се срамат, па не изгледа дека се такви.Јас си кажувам, се манијачам, и тоа предаторски...:):):):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom