Ај да дефинираме "чкарт форумџија"!:)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе зш нигде не сум спомнат, во никоја категорија?
До Псајтисфекшн: Опседнатоста со репутација ми помина, ми беше животна желба да стигнам до прво место, и стигнав, имам и скриншат за доказ, така да не ми е гајле за репутација веќе...

Јас имам имиња али за коректност нема да ги напишам.
- Инаку не знам зошто толку али преку кур веќе од грлс. Ваква грл, таква грл, не можам да ги допамтам и сите ми се исти. Сите имаат розов/лила аватар со женска која е малце вон кадар и прави некоја тажна/жалосна фаца. Сите до една пишуваат редовно на Љубовни проблеми. Ај си а петр'н хир.
- Само охриѓаните си пишуваат ознака на крај, ок ОХ сте, не мора да ме потсеќате секој ебан пат. (не дека ми смета што пишуваат)
- ALL CAPS FOLKS
- pozz folks
- super4e folks
- Bvlgar folks

Bada Bing! напиша:
- Инаку не знам зошто толку али преку кур веќе од грлс. Ваква грл, таква грл, не можам да ги допамтам и сите ми се исти. Сите имаат розов/лила аватар со женска која е малце вон кадар и прави некоја тажна/жалосна фаца. Сите до една пишуваат редовно на Љубовни проблеми. Ај си а петр'н хир.
- Само охриѓаните си пишуваат ознака на крај, ок ОХ сте, не мора да ме потсеќате секој ебан пат. (не дека ми смета што пишуваат)
- ALL CAPS FOLKS
- pozz folks
- super4e folks
- Bvlgar folks

Кој ова а? :kesa: И како то, на крајот на постот ОХ пишит некој? :tapp:

еј немора да значи дека е чкарт ако пишува понекогаш на латиница, мене понекогаш ми се случува за заборавам да ја уклучам кириличната подршка или пак ако се логирам од друг компјутер кој нема македонска подршка па ме мрзи да сетирам македонска подршка.
Иначе мене чкарт форумџии ми се тие што не користат правилни македонски изрази т.е. србизми и бугаризми ако можам така да ги наречам.
Знаеме и сите дека имам турцизми, србизми и уште илјада други јазици помешано во нашиот македонски јазик и затоа е малце потешко да се најде правилниот збор, али многу мрзам кога некој сленгува пример шо прајш бре пеер?

Bada Bing! напиша:
- ALL CAPS FOLKS
- pozz folks
- super4e folks
- Bvlgar folks
Ами како да не! Можеби има некои кои завршуваат на грл али не гледам дека има проблем, или па да сме исти????:glupa:
Исто немам вилав аватар, ниту пак потпис, не се жалам во Љубовни проблеми, немам тажен аватар!
Чкарт сум? Не само за мене туку и за сите други девојки на кои никот им завршува на грл?

Патем за мене чкарт форумџија е овој-
- Моли за репутација
- Опседнат со Играчница
- Пишува 4 наместо ч
- Најчесто пишува на латиница
- Отвора дупли тема без да провери
еј немора да значи дека е чкарт ако пишува понекогаш на латиница, мене понекогаш ми се случува за заборавам да ја уклучам кириличната подршка или пак ако се логирам од друг компјутер кој нема македонска подршка па ме мрзи да сетирам македонска подршка.
Да, се случува понекогаш и мене и на други членови, али тие вистинските чкарт секогаш пишуваат латиница:smir:

Форумџии со стереотипни мислења,занесени дека се број 1
Ама имаше форумџии кои беа доста оригинални...но за жал се банирани.:toe:

Чкарт е да си трол...Затоа:
trolls.gif

П.С. Смотра на сите чкартоини!
[media]http://www.jilldaniels.com/lilimarl.MP3[/media]
:salut:

ЕЕјј сеа ми текна, ептен ми е чкарт на некои теми, поготово на тие за хомосексуалците кога некој ќе изнапише цел пост дека нема предрасуди, али на крај обавезно ќе се изјасни у стилу „јас сум си хетеро, ама...„ никој не прашува на темата дали си геј, би или хетеро, али они мора да се одбранат, да не си пимисли некој нешто...шо знам, тоа ептен ми е чкарт

Ништо не ми смета се додека е добро за читање.

Bada Bing! напиша:
Да си го повлечеш зборот, сите Охриѓани на форумов не пишуваат така. Јас сум навредена :icon_lol:

Necrophilia напиша:
Иначе мене чкарт форумџии ми се тие што не користат правилни македонски изрази т.е. србизми и бугаризми ако можам така да ги наречам.
Necrophilia напиша:
... али многу мрзам кога некој сленгува пример...
Па, „али” македонско зборче е?:icon_lol:
Delux напиша:
Ама имаше форумџии кои беа доста оригинални...но за жал се банирани.:toe:
Демек остана само чкартот?:pos:

Најчкарт и најинтересни ми се оние кои се прикажуваат како крајно либерални, а имаат еден куп мислења кои го побиваат тоа :vozbud:

ова
cYb3rc0re напиша:
- Форумџии со големи потписи од типот на „Зошто побогу скролаш до долу” и слични кои ми го кварат кефот да го користам скролот од глувчето, затоа што „зафаќа” на ваквите непотребни слики. Админи еве ви шанса да регулирате. ;)
cYb3rc0re напиша:

- Форумчии со потпис „Ај немаш муда да кликнеш на линков”.

- Мува-форумчии (пипер на секоја манџа), мора да одговорат на секоја тема иако се офф-топик од старт.

во комбинација со ова (без тоа за Ох)

Bada Bing! напиша:
Bada Bing! напиша:
- ALL CAPS FOLKS
- pozz folks
- super4e folks
- Bvlgar folks

плус бекичмељаци коишто немаат изграден став во животот и само цинично и зајадливо реплицираат на постови со мисла дека многу се паметни.

Fortune напиша:
Да си го повлечеш зборот, сите Охриѓани на форумов не пишуваат така. Јас сум навредена :icon_lol:

Па, „али” македонско зборче е?:icon_lol:

Демек остана само чкартот?:pos:

Најчкарт и најинтересни ми се оние кои се прикажуваат како крајно либерални, а имаат еден куп мислења кои го побиваат тоа :vozbud:
Погрешно протолкуван пост...квантитативно е ок:smir:

За чкарт го сметам она кога ке седне некој и ке напише пола страна пост... И кој ке седне да го прочита? 1 од 100? Биди краток и јасен а не филозофски мисли...( ова ги исклучува оние почетоците на секоја тема кои колку се поопширни подобри се)

Dzish напиша:
За чкарт го сметам она кога ке седне некој и ке напише пола страна пост... И кој ке седне да го прочита? 1 од 100?
*Така е...

*Објаснување за постовите кои што ги обожава Џиш...Џиш е чкарт...:smir:

Dzish напиша:
За чкарт го сметам она кога ке седне некој и ке напише пола страна пост...Биди краток и јасен а не филозофски мисли ова ги исклучува оние почетоците на секоја тема кои колку се поопширни подобри се)

Ни јас не сакам предолги коментари, ама извини, кога знам од кого е, т.е. пост чиј автор го ценам и имам доста читано од него, значи ми се допаѓаат (речиси) сите негови постови, вреди да читам и 2 и 200 реда.
И кој ке седне да го прочита? 1 од 100? ...
Има и такви. И член кој напишал подолг пост, како и член кој се труди да го прочита истиот... За мене не е чкарт форумџија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom