Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пред да си легнуваш дај им на сите по 1кг кременадли и нема да лаат,ем ти наспана,ем кучињата наранети..
Колку што можам да видам, све им е обезбедено, ама си лаат,се довикуваат едно друго што се вика. Не гледам друга причина, освен тоа што е куче и ке лае до бесвест ако треба. Пак ке прашам, дали некој знае која надлежна институција може пропосно да реагира на таква жалба?
не е , ако никој не те види
Сигурно си забавен во друштво.добро наставничке , извинете
можеш да го пријавиш дека не лае двојазично хехе
Се надевам дека темава ке биде интересна за голем дел од членови на форумов. Сигурен сум дека многу од вас мака мачат со лаење на комшиски кучиња,поготово преку ноќ. Кај мене е селска атмосфера по тоа прашање,сигурен сум дека по селава е помирно отколку кај мене у улица. Мене ме интересира дали оваков проблем може да се пријави кај некој надлежна институција...?Повелете со коментари колеги.
Нема спас.Отрови ги.![]()
Postojat ogrlici so elektrosokovi koi reagiraat na posilen zvuk. Ako prifati komsijata da mu stavi na kuceto, ke bides raat.Се надевам дека темава ке биде интересна за голем дел од членови на форумов. Сигурен сум дека многу од вас мака мачат со лаење на комшиски кучиња,поготово преку ноќ. Кај мене е селска атмосфера по тоа прашање,сигурен сум дека по селава е помирно отколку кај мене у улица. Мене ме интересира дали оваков проблем може да се пријави кај некој надлежна институција...?Повелете со коментари колеги.
Хеј Владе, поздрав.Onaka cisto od radoznalost me interesira koja e taa potrebna nega sto treba da mu se pruzi na djukela (ili rasno kuce) za da toa ne se ponasa kako kuce?