Еве ти листа, за да се инспирираш -Следната година ќе напраам тема A Christmas Carol, и ќе стаам 5 верзии од различни години![]()

https://letterboxd.com/shawn_stubbs/list/christmas-carols/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве ти листа, за да се инспирираш -Следната година ќе напраам тема A Christmas Carol, и ќе стаам 5 верзии од различни години![]()
Леле најискрено да ти кажам, не знам. Не ги проверив филмовиве за торенти, комплетно изумив. Еве на @grande-juve му е исто на листа, тој ако најде нека ти прати, ако не ќе го сменам тој филм со некој друг. Италијанскиот ако го гледаш, за него ќе ти пратам.
Јееееее, Carol!Дечки, со оглед на тоа што не можевме да најдеме никаков торент за The Cheaters, по сплет на околности тој филм ќе биде заменет со адаптација на A Christmas Carol
Изволте Scrooge, не знам по другиве ама на рутракер го има со оригинално аудио и енг суб.
Јас сосема случајно без да знам дека го има во темава го гледав филмов пред некој ден и тие музиките ги вртев напред и без нив си е ок филм со посебни потреби, знаеш дека е никаков и не го бива ама си го сакаш. Озбилно беше глупост, пред очи му ја зеде жената, после другата пак, никаква почит како спрема пријател, како ѓубренце го третираше, а тој толерантен, добар, љубезен нема шанса... Слатки беа девојките и имаше нешто да се осеќаш убаво. Не празнично јас појма немав и дека има врска нешто со тоа освен календарот кога го вртеа... Не ми беше тоооолку лош ама озбилно смотано филмче е...ДЕКЕМВРИ #1 - Holiday Inn
Многу лош избор за почеток на предизвиков. Едвај го догледав. Човече, како прво - мјузикл во кој самите песни се лоши, не може да е добар. Тој делот со singing/dancing што сто пати го повторија ме заглупави. Второ - можеле барем еден поубав актер да стават. Значи не можам да сфатам како може во сите стари филмови млади и згодни девојки да се заљубуваат во нивните татковци и чичковци. Едноставно не можам, зашто педофилски ми е. Трето - Фред Астер втор пат го гледам на филм. Ми личи на гуштер. Четврто - Немаше многу Божиќ во филмов. Искрено, очекував многу повеќе. Во Serendipity, на пример, исто - една до две сцени се божиќни, ама тоа се клучните сцени, баш тие кои покажуваат дека чуда се случуваат за Божиќ и дека постои магија. Тоа ми е најбитно во божиќните филмови. А тука - сите сезони, сите американски празници за кои I don't give a damn, и чуда = 0. Едноставно, ова беше too much за мене, и ме направи да ја изгубам еуфоријата која ја имав. Huge dislike! 5/10 само.
оваа ми е и прва гледана