ДаИ воедно, би сакал да ве прашам сите, дали сметате дека сепак тоа треба да ни биде последен предизвик и да ја затвориме темава?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДаИ воедно, би сакал да ве прашам сите, дали сметате дека сепак тоа треба да ни биде последен предизвик и да ја затвориме темава?
Ти дезертираше. Сега си иселеник. За разлика од скапанава држава, сметам дека иселениците од некоја тема на форумов не треба да имаат право на глас.
Дечко, ја бев тоа „сите“ до пред некое време...Ти дезертираше. Сега си иселеник. За разлика од скапанава држава, сметам дека иселениците од некоја тема на форумов не треба да имаат право на глас.![]()
И иселениците биле. Ама „бев“ „беше“ и „биле“ се глаголски форми од глаголот „сум“ во минато определено СВРШЕНО време.Дечко, ја бев тоа „сите“ до пред некое време...
А нема да почнеме со 3 сега со новиов круг?Од Јануари може да го намалиме предизвикот на 3х па ќе видиме како ќе оди.
Не, не. Ќе ја довршиме годинава на ист начин како до сега. Од први јануари ќе пробаме со новиот, трет по ред, систем.А нема да почнеме со 3 сега со новиов круг?
И мене ова малку ми пречеше. Но ме заинтересира исходот од овие натпревари (во филмот беше само првиот) и расчепкав по интернетов и открив дека ликовите се прикажано сосема реално. Канаѓаните во шестиот натпревар намерно му ја имаат скршено ногата токму на Валери, по што победуваат во тој и следниот натпревар и излегуваат како вкупни победници од осумте натпревари. Има и снимки од натпреварите, дури изгледа дека и погрубо играат отколку во филмот.Значи се си беше солидно се до историскиот меч со Канаѓаните каде што ги преставија ко некои злосторници, посебно со двајцана хокеари кои се трудеа максимално да праат фаци за да испаднат што поголеми никаквеци.
Следната година ќе напраам тема A Christmas Carol, и ќе стаам 5 верзии од различни годиниЈас по трет пат ќе го гледам истиот предизвик. 0 for originality, @Corvus . Ама 100 за допадливост! Обожувам Christmas Movies! Фала ти. Само 1 замерка имам - не може да има Christmas Movies тема без Christmas Carol. Требало да ставиш 1.![]()