Серии од нашите телевизии :)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Штити ме - бевме во основно кога ја даваа, и се правевем важни дека ја гледаме ...

А дали се сеќаваш кога главниот лик во серијата загина во несреќен случај при снимањето на серијата или така нешто. Тоа беше трагедија, солзи се ронеја не заебанција:place:.

--- надополнето: 28 јули 2012 во 12:08 ---
--- надополнето: 28 јули 2012 во 12:15 ---
Имаше една македонска серија за деца кои се борат против германците мислам се викаше Братско Стебло главен лик беше Дејви и се одвиваше по скопските бавчи....но неможам да најдам видео :(

Мравката ФЕРДИ :)

Леееееееееееееееј жив здрав бил кај ти текна брееееееееееееееееееееееееј да си ибиш пиперо :vozbud: во градинка Братство и единство (Чаир) ме носеа моите кога ова беше актуелно по теве, едно другарче ѓупче во групата си го викав Ферди :pos: ах бре меморииииииииз

Сите серии што ми текнуваат дека сум ги гледал се поставени, само овие две мислам дека не се.
Не знам колку се сеќава некој на нив и колку ги гледале. :P
Првава се утепав од барање додека да ја најдам како се вика. :cool:
А вторава ми беше омилена. Штета што нема повеќе епизоди поставено. :(

Отпишаните... нема подобра шпица од оваа... Имав маица со Марија, а симпатија ми беше Прле :)

САндокан - го прикажуваа кога бев многу мала, ама имав привезок за клучеви со слика на Маријана

Втората смена- ги имав истите проблеми со јадењето какао детето

Волшебното самарче

Курирот на Гоце

Опстанок

Kviskoteka, да видат денешниве генерации кој можеше да оди на квиз и какви без квиѕовите. Без чепкање нос и пиење кисле вода

Igri bez granici, namesto denesnive Srvajveri i ostala bagra

По тоа што видов досега, јас сум гледала многу серии...

Молам ако некој се сети да го напише името или д аостави линк од едн агранцуска серија: Полициска станица во Париз и тие се инспектори. имаше и две три цуци, ама мажите беа бонбони ...

Чупе , алал да ти е за видеата што си ги поставила ... со сите овие серии израснав , а што се однесува до легендарната Квискотека со уште полегендарниот Оливер Млакар , секој четврток од 8 или 9 навечер ја гледав со посебно уживање ( иако одев во основно а потоа и во средно училиште ) . Имаш пијачка за постов ако некогаш и негде се начекаме ( иако не се познаваме ) :) .

Ептен споро ми оди читањето на клиповите и не можам се да проверам на темава.
Не знам дали некој ги спомна Смоговци, Полетарац и Бранко Коцкица.

И легендарниот цртан Три Банана

Одличен избор на видеа ... Смоговци ми е во топ 3 серии со кои растев ... а исто и Бранко Коцкица и Полетарац беа одлични детски емисии ... штета што Бранко стана наркоман потоа ( мислам дека почина пред некоја година ако не грешам ) .
--- надополнето: 28 јули 2012 во 18:50 ---
А дали се сеќаваш кога главниот лик во серијата загина во несреќен случај при снимањето на серијата или така нешто. Тоа беше трагедија, солзи се ронеја не заебанција:place:.

Не беше баш несреќен случај , туку веројатно убиство кое беше наместено како несреќен случај ... прилично добро се сеќавам на случајов ( бев негде 6то или 7мо одделение ) ... глумецот се викаше Џон Ерик Хексум и загина на снимање на серијата , многу слично како што загина Брендон Ли на снимањето на The Crow , т.е. место со ќорци , во него беше пукано со вистински куршуми ... и двата случаи се скоро идентични .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom