Серии од нашите телевизии :)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Ко мал бев опседнат со нинџи затоа и моите два омилени филмови беа америчка нинџа и нинџа клинци. :D Посебно вториов имаше добри музички позадини за време на акциони сцени. :)

ух добро е :tapp: запреа солзиве :unsure:

имаше една наша серија порано нешто со фризерски салон ли беше или нешто слично Салон Дајнести или што ли беше, фамилија цела едно детуле имаше русокосо Стаменчо го викаа и другиве глумци беа Дац, па ги заборајв сеа :ROFLMAO: па онаа серијана со бате Живко и бате Боле, ајт ако мојт некој нека постави клипче ако наоѓа нешто наше по јутубон
Салон Хармони. Јас не најдов ниедно видео.

а тие палавковци или како и да се викаа.....кога правеа торта од шајки, црви и се што ќе им дојде при рака??? сигурно ги знаете ама не можам да најдам видео нивно.

I want to be the Sultan instead of the Sultan! (И тука имаш рипање горе-доле од нервоза, каков невротичен лик):pos:
Мислам дека никој не ги спомна Мик и Џои - High Tide.
Колку е интересно вака, на секој нешто различно му текнува и се собира сешто. :)

Џои ми беше сладок, ја сакав оваа серија доста, на А1 ја даваа мислам. :icon_mrgr:

А ви текнува на оваа?

--- надополнето: 28 јули 2012 во 02:17 ---
ke se isisas sama, ili ja da zeam masinkata......

Ќе рипнам до фризер бе шо...:icon_lol:
--- надополнето: 28 јули 2012 во 02:30 ---
Ја заборавивте оваа:

Ииииииииии wait for it...

Aaaaaa this just got in, т.е само што го најдов и едноставно МОРАМ да го споделам. Ова е веројатно една од моите топ 5 цртани епизоди на сите времиња. Го немав ова гледано со години, на времето на Телма го даваа и нон-стоп им ја зборам сценава на сите што ги знам, случајно викам ај можда ќе имам среќа па ќе ја најдам и ете ја најдов...

Повелете, уживајте! Најзакон нешто!:love:

Ѕвероиниии!:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom