Серии од нашите телевизии :)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
А се сеќава некој на мачињава? :)
Прегледај го приврзокот 46809

heart.gif
heart.gif
heart.gif
Срцки беа мачкиве и то другарчето нивно, папагалот . . .
во тоа време ги даваа и овие,
intro_image3.png

Добро како можев да ги заборавам Мапет бебињата, Палавковци и Штрумфови, со нив пораснав ( и нивните луди авантури :)
heart.gif
)
MuppetBabiesGroup.jpg
,

Пак ќе спомнам од поновиве, уште едни шо ми праат ќеф (иако не пораснав со нив :P :D )
Овцата Шон - во топ омилени ми е :)
shaun-the-sheep-shaun-the-sheep-30407593-1680-1050.jpg

*** Многу ме радува шо денешните дечиња имат среќа да се дружат со Петко,
heart.gif
heart.gif
heart.gif
Алал да им е на дечките шо го работат проектот :)
јухи, јухи, јеј :)
heart.gif
petko.jpg

*** Многу ме радува шо денешните дечиња имат среќа да се дружат со Петко,
heart.gif
heart.gif
heart.gif
Алал да им е на дечките шо го работат проектот :)
јухи, јухи, јеј :)
heart.gif
petko.jpg

Да, да! Дефинитивно ова е најдобрата (можеби и единствена :cautious:) емисија за деца кај нас. И јас да седнам да гледам интересно ќе ми биде :pos:
Имаат интерактивен дел, игри, дружење и образовен ден. Браво за тој што го смислил проектот!

Да, да! Дефинитивно ова е најдобрата (можеби и единствена :cautious:) емисија за деца кај нас. И јас да седнам да гледам интересно ќе ми биде :pos:
Имаат интерактивен дел, игри, дружење и образовен ден. Браво за тој што го смислил проектот!

А бе ви текнува на "Баба рога доби нога" и на уште еден квиз “Бело глувче“ мислам дека се викаше...:pos:

И еден квиз Филе мислам дека го водеше, нешто беше “Без паника“ или?

А бе ви текнува на "Баба рога доби нога" и на уште еден квиз “Бело глувче“ мислам дека се викаше...:pos:

И еден квиз Филе мислам дека го водеше, нешто беше “Без паника“ или?

Бело глувче ако одеше на А1 со истата водителка што водеше „Оправдано присутни“ тогаш ми текнува :)
A „Без паника“ мислам одеше на Телма во соработка со Нестле.. ама не бевме толку мали тогаш мислам :D

Исто и Изи мизија со Дац... Дома имав нацртано огромен цртеж со градот Мјаујорк, со Изи, неговата Лара (?) и лошиот стаорец :pos:
41591_54050239649_5966794_n.jpg

Бело глувче ако одеше на А1 со истата водителка што водеше „Оправдано присутни“ тогаш ми текнува :)
A „Без паника“ мислам одеше на Телма во соработка со Нестле.. ама не бевме толку мали тогаш мислам :D

Исто и Изи мизија со Дац... Дома имав нацртано огромен цртеж со градот Мјаујорк, со Изи, неговата Лара (?) и лошиот стаорец :pos:
41591_54050239649_5966794_n.jpg

На А1 одеше "Без паника", 100 посто! И тоа мислам дека беше околу 2000.
И “Сител Бамбини“ исто, а имаше едно врска немам како се викаше, знам дека Вајкики им беше спонзор, имаше многу деца и играа една игра што ја имаше и на Сони, со лисица мислам дека беше... фрлаа и нешто коцка голема...:pos:

А имаше и една друга детска серија, не сум сигурен за името но мислам дека "Волшебното тркало" се викаше
Со глувчето мицко и неговите авантури, двајцата "спортисти", дечкото со игрите (Вртко мислам беше)...

А ова познато ви е ? :D ... Училиште скршени срца
Heartbreakhigh.JPG

+

Извинете ако ги има постирано пред мене некој, но не ги забележав :)

И “Сител Бамбини“ исто, а имаше едно врска немам како се викаше, знам дека Вајкики им беше спонзор, имаше многу деца и играа една игра што ја имаше и на Сони, со лисица мислам дека беше... фрлаа и нешто коцка голема...:pos:

Моја грешка. „Земи здив“ одеше на Телма. На „Без паника“ не ми текнува... „Сител бамбини“ никогаш не сум гледал, премногу бебешко ми било :pos:
A ова со лисицата ми е во магла... непрегледна магла. Најверојатно мислиш на Сrash Вandicoot ама јас воопшто не се сеќавам дека го имало на ТВ.
--- надополнето: 29 јули 2012 во 19:00 ---
А на Алф се сеќавате?
alf.jpg

Пат и Мат.
pat-a-mat.jpg

И имаше еден стар цртан со дечиња и едно мало бело кутрe со скратена опашка... Не ми текнува како се викаше :S

И имаше една серија Саки од Саканија, незнам кој ја памти, ама немоѓам да нјадам видео на јутуб од неа :)
И јас барав видео на јутјуб од цртанов, ама ништо нема по нет за него. Ниту слика, ниту видео. Исто како да не постоел. :(

И имаше една серија Саки од Саканија, незнам кој ја памти, ама немоѓам да нјадам видео на јутуб од неа :)

Саки од Саканија е чисто Македонски производ ако не се лажам. Пред некое време го даваа, секако, на првиот јавен сервис. :)

Овој одеше на Fan Factory во утринската програма. Ептен ми беше добар во тоа време.

Crash_Bandicoot1+ps1+psx+first+level+naughty+dog.jpg

Оваа е 100000000000000000% :), се сеќавам на тој квиз затоа што и јас сакав Сони 1, ама тогаш беа прескапи :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom