Серии од нашите телевизии :)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
koга веќе може све, морам и ова да го ставам
тути фрути :D

кога ќе ми текне дека фамилијарно го гледавме, сите, и со роднини, комшии....лелеејјј

у овој клип има голи цицки, па само линк ќе (о)ставам
http://www.youtube.com/watch?v=w8DG2t4jQWY
кое овошје ви беше омилено? :D

Не знам колку се веќе постирани, извадив неколку серии од фејс.мк
Beyblade со вртимушките
Дај Побрзај со Марко и Мина
Емисијата Изи мисија, Дац ја водеше мислам
a3c8dd957d694ca.jpg

Еве ги покемон жeтоните
49b825804823413.jpg

Сител бамбини

Ех, ние у мало ги викавме кечери :)
Ги гледавме на сателитска Eurosport, Sky One (имаше и тогаш кај нас, за големо чудо, сателитски антени посебно по зградиве).
Хулк Хоган, Јокозуна, Ultimate Warior, Million Dollar Man, Macho Man, Big Boss Man и уште многу други (една интересна, ама неубава информација, со прилично ретки исклучоци повеќето од тие борачите што беа тогаш популарни денес се починати)
Од денешна гледна точка акробативе и сиот тој циркус не се ништо посебно и изгледаат многу наивно, ама секакосе подобри од Телетабисите.

Другарчето Били :)
Мојата ташна е како неговата-нема што нема внатре :П

Штити ме - бевме во основно кога ја даваа, и се правевем важни дека ја гледаме ...

Ептен споро ми оди читањето на клиповите и не можам се да проверам на темава.
Не знам дали некој ги спомна Смоговци, Полетарац и Бранко Коцкица.

И легендарниот цртан Три Банана

Никако неможам да се сетам како се викаше цртаниот филм со Земзела и познатата реплика ‘‘ Јас те испратив по момченце, а ти ми донесе девојченце‘‘
Девојчето се викаше Маша, го киднапираат и го носат под земја и таму започнуваат лудориите за бегство.

Земзела - ‘‘Јас ќе ти бидам баба, баба Земзела‘‘ :pos:

Никако неможам да се сетам како се викаше цртаниот филм со Земзела и познатата реплика ‘‘ Јас те испратив по момченце, а ти ми донесе девојченце‘‘
Девојчето се викаше Маша, го киднапираат и го носат под земја и таму започнуваат лудориите за бегство.

The legacy of the wizard BAKHRAM 1975

ова е единствениот линк што го најдов...но кај мене не го пушќта видеото
http://www.dailymotion.com/video/xm...wizard-bakhram-1975-roman-kachanov_videogames

Еве го со оригинален звук.
Колку влијание имало нашата синхронизација. :cuc:Мајсторов
Замисли, роден сум во 90тите и сум растел со цртан од 1975.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom