..:: For Code Lovers - See All The Secret Codes ::..

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Знае ли некој како да го отклучам samsung SGh - E310???
на Vodaphone e Австрија, а како да го направам да го користам на Т-мобиле картичка??
инаку немам кабел за поврзување со компјутер..:toe:

Ве молам ако знае некој нека ми каже пошто немам поима со овие кодови:toe:
dekodiraj go...`
Odnesi go kaj Necro ili kaj Torte i ke ti zavrsat rabota..`

Неможам да ја најдам темата кај што го имаше кодот за проверка во која земја е произведен телефонот. Ај ако може некој нека го напише, или нека ме упати до темата :):).

Неможам да ја најдам темата кај што го имаше кодот за проверка во која земја е произведен телефонот. Ај ако може некој нека го напише, или нека ме упати до темата :):).

Stisni *#06# i yes na mobilniot i ke go dobies potrebniot kod :)

Поголема глупост од темата нема ... врска нема тоа што е напишано ... :smir:

Ке ми каже ли некој како да ресетирам security code na Nоkia 5310....

Ке ми каже ли некој како да ресетирам security code na Nоkia 5310....
ако не ти е 12345 ти треба соодветна опрема т.е. нешто од ова:
MT_BOX_NOKIA.jpg

JAF_Plus_Box.jpg

image.php

griffin_add_set1.jpg

и соодветен F-Bus кабел :) кој чини + 300 денари од боксот а овие боксови се движат од 70 евра до 450

друг начин ти е на сервис, околу 300/400 денари земаат за декодирање.

Да питам нешто?
Кога го земав бројчево, од фемили кругот пакет што е од Т-Мобајл, само јас од вкупно 6 броја имам забрана за пораки да прајкам.Не е до телефонот пошо сменив 10 телефони.Кажете ми чааре.?

T-Mobile Vairy Text moze li da se dekodira za da prima i na cosmofon karticki ili samo na t-mobile moze ?????

zdravo,imam k750i pred nekoe vreme go koristev ama veke ne,pred nekolku dena go zemav da go uklucam ama sum go zaboravil kodot sto sum go stavil na telefonot.Pa sakam da prasam dali moze da se napravi nekako i kolku ke cini otprilika?

zdravo,imam k750i pred nekoe vreme go koristev ama veke ne,pred nekolku dena go zemav da go uklucam ama sum go zaboravil kodot sto sum go stavil na telefonot.Pa sakam da prasam dali moze da se napravi nekako i kolku ke cini otprilika?

ич нема да чини :D
симни си флеш драјвери и setool lite
исклучи го телефонот, извади ја батеријата и стави ја но не го вклучувај, во сетул лајт намести к750 и стисни на identify, држи го C на телефонот и закачи го кабелот. ке ти исчита информации за телефонот и тука лево во логот ке најдеш USERCODE:xxxx(kade sto x e brojka) тоа е тоа извади го кабелот и наново постапката со батеријата па пали го и терај

good luck

п.с: GSMmkd

Ме интересира дали има некакви кодови за LG ke500 ???

imam nokia 6303classic no nekoj mi stavil kod na tastaturata i ne mozam da go koristam a ne moze i nov softvare da mu stavam ima nekoe drugo resenie??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom