85 издание на Оскарите

За кого навивате во категоријата за најдобар филм?

• Amour (2012)

Гласови: 10 10,9%
  • Argo (2012)

Гласови: 6 6,5%
  • Beasts of the Southern Wild (2012)

Гласови: 0 0,0%
  • Django Unchained (2012)

Гласови: 31 33,7%
  • Les Misérables (2012)

Гласови: 18 19,6%
  • Life of Pi (2012)

Гласови: 7 7,6%
  • Lincoln (2012)

Гласови: 13 14,1%
  • Silver Linings Playbook (2012)

Гласови: 5 5,4%
  • Zero Dark Thirty (2012)

Гласови: 2 2,2%

• Вкупно гласачи
    92
  • Гласањето е завршено на .
Вториот ред ми беш за SLP пошто за филмот де Ниро е номиниран за споредна машка улога. Од сите улоги кои ги имал до сега, грев е Оскар да добие баш за овој филм.
Мислев дека се надоврза на преѓешниот муабет, Криштоф беше фаворит цело време а сега некако Томи Ли Џонс е фаворит. Мислам дека многу лесно Томи Ли Џонс ја има најслабата улога од сите номинирани и една од најслабте во неговата кариера. Неверојатно е за неколку нервозни реплики да му дадат Оскар. Мислам дека сепак Криштоф ќе добие.

Криштоф Дабстеп има најголема улога од сите номинирани и најдобро си ја одглуми. Се друго освен негова победа ќе биде неправда.

дајте некој стрим за ред карпет.. неможам да најдам!!

RocknRolaa Ај верчева после прогласувањето на најдобра споредна актерка ако може да ја отвориш one night only темата за Ането, или ако ништо друго додади пост со слики од вечерта :)

Да немавме мод-дезертер немаше вака да те прашувам али тоа е кога имаме дезертери..
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 20:57 ---
RocknRolaa Ај верчева после прогласувањето на најдобра споредна актерка ако може да ја отвориш one night only темата за Ането, или ако ништо друго додади пост со слики од вечерта :)

Да немавме мод-дезертер немаше вака да те прашувам али тоа е кога имаме дезертери..

Ставете фотки тука. :) Нејќам пак да го проживувам „кошмарот Ен Хатавеј“ да не ме сфатите погрешно. ;)

Туку ајде прогнози, што викате како ќе се покаже Сет Мекфарлан? Јас ставам на тоа дека ќе биде тапа водител, интрата што ги покажа кои демек требаше да бидат забавни се досада невидена.

Не знам за вас јас оскариве само за МилУнка ги гледам :love:

Ставете фотки тука. :) Нејќам пак да го проживувам „кошмарот Ен Хатавеј“ да не ме сфатите погрешно. ;)

Туку ајде прогнози, што викате како ќе се покаже Сет Мекфарлан? Јас ставам на тоа дека ќе биде тапа водител, интрата што ги покажа кои демек требаше да бидат забавни се досада невидена.
Те сфаќам :)

Сет ќе си биде ок. Ништо посебно ама ќе биде ок. Се надевам дека нема да има премногу обиди што треба да бидат смешни а впрочем не се. На крај ќе испадне cringe шоу, како и што беше на граници неколку пати кога ги најавуваа номинираните ама за вечерва ваљда ќе биде поспремни.
Нема да биде лош нема да биде феноменален. Да беше он со Ането наместо Франко ќе беше поинтересно.

6a00e552a57e1f8833017d41329eae970c-800wi

--- надополнето: 24 февруари 2013 во 21:21 ---
oscars-2013-ballot.jpg

--- надополнето: 24 февруари 2013 во 21:22 ---
Oscar-Picks-1024x1024.jpg

Ако некој најде стрим - однапред благодарам! :\ И јас ќе побарам.

Не сакам да гледам со коментатор. Или ќе коментира нешто трето, а ти гледаш во позадина некој кажува нешто смешно, или ќе треба да почекаш она да се насмее, па да се обиде да ја преведе шегата, често трагично несмешно.

wueyr8.jpg

Too good за да не се проба.

- Џенифер Л треба лагано да освои . Честејн ја однел виорот (9 коефициент) . А втор фаворит за оскар е глумицата од Амур. Мало сутра ќе добие она.
- Волц е сеуште фаворит на бвин ( 1.70 квота) на неколку часа пред оскарите. На 2.30 квота за негова победа ? Играм без размислување. Исто мислам џабе дигаат фама околу Ли Џонс. Ќе земе Деј Луис за главна машка улога . Ќе биде претерување и за спореден актер да освојат ( настрана тоа што глумата му е нула спрема Волц)

Денеска и е роденден на старата од Амур.

Иначе стварно не сакам Џ-Ло да освои, според мене Частејн беше подобра од неа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom