85 издание на Оскарите

За кого навивате во категоријата за најдобар филм?

• Amour (2012)

Гласови: 10 10,9%
  • Argo (2012)

Гласови: 6 6,5%
  • Beasts of the Southern Wild (2012)

Гласови: 0 0,0%
  • Django Unchained (2012)

Гласови: 31 33,7%
  • Les Misérables (2012)

Гласови: 18 19,6%
  • Life of Pi (2012)

Гласови: 7 7,6%
  • Lincoln (2012)

Гласови: 13 14,1%
  • Silver Linings Playbook (2012)

Гласови: 5 5,4%
  • Zero Dark Thirty (2012)

Гласови: 2 2,2%

• Вкупно гласачи
    92
  • Гласањето е завршено на .
Драгонскај, не спомнав оскари никаде, ако бидам искрен незнам ни кои се номинирани, анимираните се лично моја категорија, јас си ги номинирам јас си ги оценувам. :icon_lol: Инаку на Шител нема да е Миланка, нали?

Драгонскај, не спомнав оскари никаде, ако бидам искрен незнам ни кои се номинирани, анимираните се лично моја категорија, јас си ги номинирам јас си ги оценувам. :icon_lol: Инаку на Шител нема да е Миланка, нали?
Па спомна награди а ја мислев на Оскарите мислев.
И македонизирај ми го името со ски на крај :D и да Миланка ќе биде.
Не барајте стримови едина вечер во годината и оваа на која што работи. Тоа исто ви доаѓа како да слушате други песни на Велигден освен Џокси.

Некој да има стрим од ХРТ 1 и 2 (не знам која ќе врши пренос) пошто ми се допаѓа како пренесуваат Оскари, имаат разбирање и знаат да заќутат кога се случува нешто важно. Кој не глеал тенис на ТВ не може да коментира Оскари.
Судејќи според телетекстот, ХРТ нема да пренесува.

Инаку на Шител нема да е Миланка, нали?
Во студиото на Сител заедно со Миланка Рашиќ ќе коментираат
Ненад Секирарски, еден од најдобрите македонски модни дизајнери и Кристијан Даниловски, директор за развој и извршен продуцент на Fx3x, компанија за продукција на анимација и визуелни ефекти.

Миланка всушност е женскиот Б.Ц., живее во свој свет, неќе да си отиде, и затоа оскарите имаат низок рејтинг на Македонските телевизии :D

Па спомна награди а ја мислев на Оскарите мислев.
И македонизирај ми го името со ски на крај :D и да Миланка ќе биде.
Не барајте стримови едина вечер во годината и оваа на која што работи. Тоа исто ви доаѓа како да слушате други песни на Велигден освен Џокси.

Во ред, Дрејгонски. :icon_lol:

Абе silver linings kako underdog vecerva, da go dzirnam na losa snimka, pa da sum vo tek?
Koj e najdobriot rip?

Во ред, Дрејгонски. :icon_lol:

Абе silver linings kako underdog vecerva, da go dzirnam na losa snimka, pa da sum vo tek?
Koj e najdobriot rip?

Џрејгонски.
Мислев си го гледал Силвер Лајнингс. Таман ѕирни го вечерва, ќе ти ги прошири хоризонтите пред Оскариве.

Уан мор тинг: пошто нема да гледам Оскари (можеби 1h на стрим само), пишете ги преводите и акробациите на Миланка за Силвер Лајнингс, Џанго и Зеро Дарк.

Тоа е отприлика се што сака да знам за домашниот пренос :)

СЛП на Синеплекс е преведен "Во добро и зло" ако овој готов превод не го искористи Интеранка стварно не знам што ќе каже..

едит:Па уствари овие 3 филма се преведени веќе од Синеплекс така да не знам зошто би имала проблеми со преводот :)

А лани како го преведе Tinker Tailor Soldier Spy?

И така, Линколн не го изгледав до крај никогаш. Се надевам нема да земе Оскар за најдобар филм.
Ако Де Нито му го земе оскарот на Кристоф Волц тешка глупост ќе направи Академијата...

И така, Линколн не го изгледав до крај никогаш. Се надевам нема да земе Оскар за најдобар филм.
Ако Де Нито му го земе оскарот на Кристоф Волц тешка глупост ќе направи Академијата...
Не е Де Ниро, Томи Ли Џонс. За никаква улога во Линколн.

Да имаше над 2.5 квота за Волц , му ропав 100 евра сингл ( мада не ставам над 2000 денари никогаш на спортска , ама за ова ќе направев исклучок)
Вака само 1.80 .. мех .

И пак никој не ми објасни зошто Волтер Вајт не е номиниран за споредна улога.

Make meth not war.

И пак никој не ми објасни зошто Волтер Вајт не е номиниран за споредна улога.
Затоа што не добил доволно гласови да влезе во први пет.

Помири се.

Не е Де Ниро, Томи Ли Џонс. За никаква улога во Линколн.
Вториот ред ми беш за SLP пошто за филмот де Ниро е номиниран за споредна машка улога. Од сите улоги кои ги имал до сега, грев е Оскар да добие баш за овој филм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom