Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па спомна награди а ја мислев на Оскарите мислев.Драгонскај, не спомнав оскари никаде, ако бидам искрен незнам ни кои се номинирани, анимираните се лично моја категорија, јас си ги номинирам јас си ги оценувам.Инаку на Шител нема да е Миланка, нали?
Судејќи според телетекстот, ХРТ нема да пренесува.Некој да има стрим од ХРТ 1 и 2 (не знам која ќе врши пренос) пошто ми се допаѓа како пренесуваат Оскари, имаат разбирање и знаат да заќутат кога се случува нешто важно. Кој не глеал тенис на ТВ не може да коментира Оскари.
Во студиото на Сител заедно со Миланка Рашиќ ќе коментираатИнаку на Шител нема да е Миланка, нали?
Па спомна награди а ја мислев на Оскарите мислев.
И македонизирај ми го името со ски на краји да Миланка ќе биде.
Не барајте стримови едина вечер во годината и оваа на која што работи. Тоа исто ви доаѓа како да слушате други песни на Велигден освен Џокси.
Во ред, Дрејгонски.
Абе silver linings kako underdog vecerva, da go dzirnam na losa snimka, pa da sum vo tek?
Koj e najdobriot rip?
Не е Де Ниро, Томи Ли Џонс. За никаква улога во Линколн.И така, Линколн не го изгледав до крај никогаш. Се надевам нема да земе Оскар за најдобар филм.
Ако Де Нито му го земе оскарот на Кристоф Волц тешка глупост ќе направи Академијата...
Затоа што не добил доволно гласови да влезе во први пет.И пак никој не ми објасни зошто Волтер Вајт не е номиниран за споредна улога.
Вториот ред ми беш за SLP пошто за филмот де Ниро е номиниран за споредна машка улога. Од сите улоги кои ги имал до сега, грев е Оскар да добие баш за овој филм.Не е Де Ниро, Томи Ли Џонс. За никаква улога во Линколн.