А
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aман па ти.. во преголемо клише се претвараш.
Кога ќе собереш, немаше никој оштетено, ама еден мора да победи. Ама на тој или оној начин, сите се победници. Никој филм од номинираните не си отиде со минимум статуетка под капа. Сет сите сакаме одново да го гледаме, одгодина. Миланка идеше со сигурно преводи или ги изговараше на англиски. Се на се одлично шоу. Сега, зошто ти е драго што не гледаше?
Мене не ми е јасно, каде пишува дека мора да ги гледаш или да ги сакаш Оскарите?
Никогаш не сум се возбудувала премногу за Оскарите, ама баш никогаш, вкупно дали 3-4 пати ги имам гледано во животот, обично утредента читам кој што добил, чисто за информираност и толку.
Кога ги гледам, обично ги гледам заради личност.
Лани на пример тоа беше заради Мерил Стрип, пред тоа заради Колин Фирт и така натаму.
Дали сум клише или не, тоа си е моја работа...
Плус не се наспав, си гледав NCIS и други серии што ги сакам и сметам дека тоа ми беше поквалитетно потрошено време отколку да ги гледам Оскарите.
Легитимно право на секој човек е да избере дали ќе ги гледа или не Оскарите и секако да си го каже тоа јавно, на форум, уз муабет и слично.
Јас не нападнав никого што гледа, не гледам зошто одма така дефанзивно ми се постави, демек уау сум го пропуштила спасувањето на светот.
Личен избор и ништо повеќе. Таков тип сум едноставно, дали имало губитници/победници - сеедно ми е. Ќе прочитам утредента, ќе видам на Јутуб ако некој говор сакам да го чујам, ама време не сакам да си губам пред телевизор за Оскарите. (Освен како што реков во неколку случаеви кога гледам заради глумец/глумица/режисер или па ептен треба да се погоди некој филм за да паднам у несвест, па да си останам и да гледам)
Не сум против Оскарите општо, едноставно не ми го прават толку меракот. Ниту цитирав некој во темава за да се докажувам дали се добри или не, ниту се расправав, само си кажав дека ги пропуштив и ми е драго и дека ич не жалам што не ги гледав.
И по целиот овој долг пост што го напиша, пак не ми е криво и ич не ми е жал што ги пропуштив и да, драго ми е.
Единствено што ми е мило е што Волц доби Оскар, затоа што одлично одглуми, ама тоа не би ме држело цела вечер за да го чекам.
Шарлиз Терон ли не е импресионирана на 00:45?
Не бе човек, таман работа. Нормално I am all for секој со своето. Постов беше поголем дека ионака планирав да го пишам, чиста обзервација околу настанов.Те вклучив тебе само дека звучеше како дека не си ги гледала дека не вределе, не дека како што опиша ти, едноставно не преферираш да ги гледаш, ако немаш фаворит. Можам да те карам дека од 1-2 од 10 тешко да се одбере фаворитот, ама во право си и за тоа, секој гледа што сака. Јас NCIS не би гледал, радо би седнал еве да учам.
Се извинувам ако навредив.
.
ДаШарлиз Терон ли не е импресионирана на 00:45?![]()
Не можев да издржамвечер торентите ќе работат. Не читам кој што зел ниту отворам сајтови сакам да ја имам онаа Aahhh...Uhhhh
реакција
![]()
Не се плаши