85 издание на Оскарите

За кого навивате во категоријата за најдобар филм?

• Amour (2012)

Гласови: 10 10,9%
  • Argo (2012)

Гласови: 6 6,5%
  • Beasts of the Southern Wild (2012)

Гласови: 0 0,0%
  • Django Unchained (2012)

Гласови: 31 33,7%
  • Les Misérables (2012)

Гласови: 18 19,6%
  • Life of Pi (2012)

Гласови: 7 7,6%
  • Lincoln (2012)

Гласови: 13 14,1%
  • Silver Linings Playbook (2012)

Гласови: 5 5,4%
  • Zero Dark Thirty (2012)

Гласови: 2 2,2%

• Вкупно гласачи
    92
  • Гласањето е завршено на .
Честитки до Ен и Џенифер за Оскарите во нивните категории(y) . Треба да го изгледам Плејбукот во најбрзо можно време. И пак жалната поминала со незгода при примањето на награда :icon_mrgr:.

Кети ги фрли останатите во сенка, барем во мои очи со појавата нејзина. Класа !
Catherine-Zeta-Jones-Oscars-2013.jpg

А мене најубава ми беше Аменда Сејфрид. Прекрасна ми е била отсекогаш, ама вчера блескаше. Фустанот супер, косата високо фатена, тие зелени очи .. Крај ! :love:
735018_512996858744300_1106376452_n.jpg

557959_512996648744321_2002659685_n.jpg

Aман па ти.. во преголемо клише се претвараш. :pipi:

Кога ќе собереш, немаше никој оштетено, ама еден мора да победи. Ама на тој или оној начин, сите се победници. Никој филм од номинираните не си отиде со минимум статуетка под капа. Сет сите сакаме одново да го гледаме, одгодина. Миланка идеше со сигурно преводи или ги изговараше на англиски. Се на се одлично шоу. Сега, зошто ти е драго што не гледаше?

Мене не ми е јасно, каде пишува дека мора да ги гледаш или да ги сакаш Оскарите?
Никогаш не сум се возбудувала премногу за Оскарите, ама баш никогаш, вкупно дали 3-4 пати ги имам гледано во животот, обично утредента читам кој што добил, чисто за информираност и толку.
Кога ги гледам, обично ги гледам заради личност.
Лани на пример тоа беше заради Мерил Стрип, пред тоа заради Колин Фирт и така натаму.
Дали сум клише или не, тоа си е моја работа...
Плус не се наспав, си гледав NCIS и други серии што ги сакам и сметам дека тоа ми беше поквалитетно потрошено време отколку да ги гледам Оскарите.
Легитимно право на секој човек е да избере дали ќе ги гледа или не Оскарите и секако да си го каже тоа јавно, на форум, уз муабет и слично.
Јас не нападнав никого што гледа, не гледам зошто одма така дефанзивно ми се постави, демек уау сум го пропуштила спасувањето на светот.
Личен избор и ништо повеќе. Таков тип сум едноставно, дали имало губитници/победници - сеедно ми е. Ќе прочитам утредента, ќе видам на Јутуб ако некој говор сакам да го чујам, ама време не сакам да си губам пред телевизор за Оскарите. (Освен како што реков во неколку случаеви кога гледам заради глумец/глумица/режисер или па ептен треба да се погоди некој филм за да паднам у несвест, па да си останам и да гледам)
Не сум против Оскарите општо, едноставно не ми го прават толку меракот. Ниту цитирав некој во темава за да се докажувам дали се добри или не, ниту се расправав, само си кажав дека ги пропуштив и ми е драго и дека ич не жалам што не ги гледав.
И по целиот овој долг пост што го напиша, пак не ми е криво и ич не ми е жал што ги пропуштив и да, драго ми е.
Единствено што ми е мило е што Волц доби Оскар, затоа што одлично одглуми, ама тоа не би ме држело цела вечер за да го чекам.

Мене не ми е јасно, каде пишува дека мора да ги гледаш или да ги сакаш Оскарите?
Никогаш не сум се возбудувала премногу за Оскарите, ама баш никогаш, вкупно дали 3-4 пати ги имам гледано во животот, обично утредента читам кој што добил, чисто за информираност и толку.
Кога ги гледам, обично ги гледам заради личност.
Лани на пример тоа беше заради Мерил Стрип, пред тоа заради Колин Фирт и така натаму.
Дали сум клише или не, тоа си е моја работа...
Плус не се наспав, си гледав NCIS и други серии што ги сакам и сметам дека тоа ми беше поквалитетно потрошено време отколку да ги гледам Оскарите.
Легитимно право на секој човек е да избере дали ќе ги гледа или не Оскарите и секако да си го каже тоа јавно, на форум, уз муабет и слично.
Јас не нападнав никого што гледа, не гледам зошто одма така дефанзивно ми се постави, демек уау сум го пропуштила спасувањето на светот.
Личен избор и ништо повеќе. Таков тип сум едноставно, дали имало губитници/победници - сеедно ми е. Ќе прочитам утредента, ќе видам на Јутуб ако некој говор сакам да го чујам, ама време не сакам да си губам пред телевизор за Оскарите. (Освен како што реков во неколку случаеви кога гледам заради глумец/глумица/режисер или па ептен треба да се погоди некој филм за да паднам у несвест, па да си останам и да гледам)
Не сум против Оскарите општо, едноставно не ми го прават толку меракот. Ниту цитирав некој во темава за да се докажувам дали се добри или не, ниту се расправав, само си кажав дека ги пропуштив и ми е драго и дека ич не жалам што не ги гледав.
И по целиот овој долг пост што го напиша, пак не ми е криво и ич не ми е жал што ги пропуштив и да, драго ми е.
Единствено што ми е мило е што Волц доби Оскар, затоа што одлично одглуми, ама тоа не би ме држело цела вечер за да го чекам.

Не бе човек, таман работа. Нормално I am all for секој со своето. Постов беше поголем дека ионака планирав да го пишам, чиста обзервација околу настанов. :) Те вклучив тебе само дека звучеше како дека не си ги гледала дека не вределе, не дека како што опиша ти, едноставно не преферираш да ги гледаш, ако немаш фаворит. Можам да те карам дека од 1-2 од 10 тешко да се одбере фаворитот, ама во право си и за тоа, секој гледа што сака. Јас NCIS не би гледал, радо би седнал еве да учам. :гик: Се извинувам ако навредив. :)

Патем околу темава, мислев е кул да си хаце, Тарантино не освои сите, ама не останав рамнодушен пред Бен. Мислам дека го освои цело шоу.
Сејфрид не и стоеше хаљинава ептен. Џесика Честејн беше права дама. Класика.
Ми фалеа ептен некои што делат, како Кунис, Портман шо беа..

Не бе човек, таман работа. Нормално I am all for секој со своето. Постов беше поголем дека ионака планирав да го пишам, чиста обзервација околу настанов. :) Те вклучив тебе само дека звучеше како дека не си ги гледала дека не вределе, не дека како што опиша ти, едноставно не преферираш да ги гледаш, ако немаш фаворит. Можам да те карам дека од 1-2 од 10 тешко да се одбере фаворитот, ама во право си и за тоа, секој гледа што сака. Јас NCIS не би гледал, радо би седнал еве да учам. :гик: Се извинувам ако навредив. :)
.

Таман работа да ме навредиш, тоа ми е муабетот, секој си го планира и троши времето како што мисли дека му е најпродуктивно или најинтересно. :)

Не можев да издржам :( вечер торентите ќе работат. Не читам кој што зел ниту отворам сајтови сакам да ја имам онаа Aahhh...Uhhhh :aplauz: реакција :cool:

По заслужени оскари здравје.Се на се си беше топ шоуто и водителот се гледа дека го бива :). И да најмногу ми е мило за Waltz и за Day-Lewis секоја чест мастори :)

Не можев да издржам :( вечер торентите ќе работат. Не читам кој што зел ниту отворам сајтови сакам да ја имам онаа Aahhh...Uhhhh :aplauz: реакција :cool:
Не се плаши :icon_mrgr:

Не се плаши :icon_mrgr:

Не го отворам спојлеров џабе :ROFLMAO: ама сега гледам кога ќе цитираш се појавува напишаното во него :icon_mrgr: исто така Плух ќе оди на игнор до вечер :icon_lol:

Добро бе, она синоќа ви беше добар водител за Оскари?
Сет беше срање, јас лично очекував да биде, затоа што престана да биде смешен после втората сезона од Family Guy.
Шегите не му беа нешто смешни иако одеше на проверената формула со додавање навредливост, секс и поп референци.
Ricky Gervais би бил 100 пати подобар водител.

Со изборот на Арго за најдобар филм, Академијата уште еднаш се посрамоти и докажа дека со Оскарот не се наградува најдоброто уметничко дело, туку се форсира некое дете на Холивуд, или пак се обидуваат да исправат некаква грешка шо направиле во минатото како во случајо ко зеде скорсезе , или Коен браќата... Не велам дека секоја година се случува ова но некако зачести во последно време. Затоа и не ги сметам за толку меродавни награди повеќе.

Ти не си жив, ако не најдеш на се маана. Нејќам да те цитирам од вчера, се наопаку пишуваше.
Рики да беше водител, сигурно ќе напишеше, дека требало Сет да биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom