85 издание на Оскарите

За кого навивате во категоријата за најдобар филм?

• Amour (2012)

Гласови: 10 10,9%
  • Argo (2012)

Гласови: 6 6,5%
  • Beasts of the Southern Wild (2012)

Гласови: 0 0,0%
  • Django Unchained (2012)

Гласови: 31 33,7%
  • Les Misérables (2012)

Гласови: 18 19,6%
  • Life of Pi (2012)

Гласови: 7 7,6%
  • Lincoln (2012)

Гласови: 13 14,1%
  • Silver Linings Playbook (2012)

Гласови: 5 5,4%
  • Zero Dark Thirty (2012)

Гласови: 2 2,2%

• Вкупно гласачи
    92
  • Гласањето е завршено на .
Добро бе, она синоќа ви беше добар водител за Оскари?
Сет беше срање, јас лично очекував да биде, затоа што престана да биде смешен после втората сезона од Family Guy.
Шегите не му беа нешто смешни иако одеше на проверената формула со додавање навредливост, секс и поп референци.
Ricky Gervais би бил 100 пати подобар водител.
Ти Игорче имаш изгубено осет за работите околу тебе. Не знам дали си ги читаш глупостите откако ќе ги напишиш или кликаш само на Испрати мислење онака...

Само Адел drop your London accent pls. :)
Не се трпи оваа кога збори....

Ми се свиѓа што конечно почнавте повеќе да ја приметувате Шарлиз, ја ја зборам оваа откога ја видов во антена пред 10 години.

Волц, не можам подоле :cuc:
Честитки за Лоренс, Ането, Бенчо... и за Анг Ли :cuc:
Сет 8/10 може и многу боље, ама и tough crowd ко шо спомна дарк кинг.

Ти не си жив, ако не најдеш на се маана. Нејќам да те цитирам од вчера, се наопаку пишуваше.
Рики да беше водител, сигурно ќе напишеше, дека требало Сет да биде.
Било кој е подобар од ѓубрено.

Водителот беше супер, јас не го знам од предходно и прв пат го гледав на Оскарите вчера. Беше природен и харизматичен, а шегите му беа на место.

Ова беше прво Оскар шоу од поодамна кое ми се допадна, и за прв пат во не знам колку години имаше повеќе од еден филм за кој навивав. Искрено сакав Django или Les Mis да земе, но наградата за Argo не беше незаслужена. Во глобала задоволен од добитниците, освен главна женска улога за мене подобра беше Naomi Watts во The Impossible.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
По заслужени оскари здравје.Се на се си беше топ шоуто и водителот се гледа дека го бива :). И да најмногу ми е мило за Waltz и за Day-Lewis секоја чест мастори :)

По кој основ се гледа заслуженоста? :) Па и номинациите искрено?

По кој основ се гледа заслуженоста? :) Па и номинациите искрено?
Постот си го напишав лично по мој вкус заслужени.Т.е горе доле сите што очекував(и навивав) да освојат оскари освоија така да :)

banana_moonwalk.gif
ја испусти кејт винслент :pos:

да, ја ја открив
i knew her potential before she was kajgana mainstream

да, ја ја открив
i knew her potential before she was kajgana mainstream

абе остај се, ти го откри и потенцијалот на турските серии before they were kajgana mainstream. :rolleyes:

Сејфрид не и стоеше хаљинава ептен. Џесика Честејн беше права дама. Класика.
Ми фалеа ептен некои што делат, како Кунис, Портман шо беа..
Дјуд мислам стварно, машко кога ќе земе да оправа за фустани и мода... гледаш дека и Бене мудро си молчи :)

За мене оскарите почнуваат со говорот на водителот, тоа со црвениот тепих е навреда за светов и затоа не го гледам. Тоа ти е исто како пред Интер - Милан да снимаат на паркинг со каква кола дошол Балотели и Бранка да ги презентира новите капути и шешири.

абе остај се, ти го откри и потенцијалот на турските серии before they were kajgana mainstream. :rolleyes:
значи не се прајте наудрени нема множина
ЕДНА Е ТУРСКАТА СЕРИЈА ЗА МЕНЕ

Можеби Argo освои оскар, но Django Unchained е филмот што влезе во imdb Топ 250 филмови на сите времиња на високото 41 место.
Според мене за најдобар актер во главна улога требаше да биде Дензел Вашингтон(од филмот Flight), за најдобра актерка се согласувам со изборот, за најдобар актер во споредна улога исто така се согласувам со напомена дека и Tommy Lee Jones од Lincoln да добиеше оскар исто така немаше да ми биде жал.

Фина вака-така, испадна најголем хејтер на вакви настани. :D

:pos::pos::pos:
Февруари и ПМС така влијаат...:pos:

Шала на страна, не сум хејтер, значи и јас ги гледам кога имам причина, кога нешто ме интересира, кога навивам ептен за некој, утредента си читам кој победил, ама не ми се троши толку време иначе на Оскарите.:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom