G
grande-juve
Гостин
Знам дека ти е Клетници тебе, мене ми беше солиден ама сигурно не најдобар, дури и на домашен терен изгуби од Бонд, Џејмс БондСериозно ме прашуваш тоа?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека ти е Клетници тебе, мене ми беше солиден ама сигурно не најдобар, дури и на домашен терен изгуби од Бонд, Џејмс БондСериозно ме прашуваш тоа?![]()
Премногу е мал и обичен за да добие таква награда. И како за драма, има многу лоша обработка на карактери. Не дека имам лошо мислење за филмот, еве ми ја рецензијата #3221 но за Оскар не е доволно.Знам дека ти е Клетници тебе, мене ми беше солиден ама сигурно не најдобар, дури и на домашен терен изгуби од Бонд, Џејмс Бонд. Ама стварно, не знам зошто Арго не би заслужуел Оскар за најбоље филм.
Според книга е правен затоа е крајот каков што е. Се согласувам дека без клишето можеше да биде далеку подобар филм.Повеќе уживав во Арго него ли СЛП. Не знам зошто добива толкав хајп СЛП на форумов. Добар филм е ама премногу забега накај романтика па тоа му го уништи потенцијалот на филмот да стане одличен.
А со таква приказна и "љубовна приказна" помеѓу двајца "пореметени" има голем потенцијал за нешто ептен интересно ама се решиле да го направат филмот американски хепи енд филм и тоа е.
Има во некоја кладилница да се уплати на Оскариве?
Лани во СпортЛајф знам имаше.
Среќа си ја поправив грешката па го гледав Argo денеска и со чиста совест можам да кажам дека кликнав за Џанго „по грешка“. Мислев дека Argo е еден од оние океј филмови, излезе дека е еден од оние одлични филмови. Не му се дадени наградите на Афлек за џабе и вечерва ќе стискам палци да им собере колку може повеќе Оскари. Два саати не трепнав, како само му успеа клише моменти да ги направи вистински пекол од исчекување и напнатост секоја чест. И мајке ми не се здрави што не го номинираа за режија. Едвај му го чекам новиот филм на човеков, страва од режисер е.
Да се разбереме Џанго е одличен филм за мој вкус, но Арго е подобар од него во оваа конкуренција.
Кога почнуваат Оскариве? (Без делот со црвени теписи и фустанчиња)
Ова за Арго се сложувам. Ретки се тие филмови што се клише филмови а сепак те тераат да продолжиш да гледаш.Среќа си ја поправив грешката па го гледав Argo денеска и со чиста совест можам да кажам дека кликнав за Џанго „по грешка“. Мислев дека Argo е еден од оние океј филмови, излезе дека е еден од оние одлични филмови. Не му се дадени наградите на Афлек за џабе и вечерва ќе стискам палци да им собере колку може повеќе Оскари. Два саати не трепнав, како само му успеа клише моменти да ги направи вистински пекол од исчекување и напнатост секоја чест. И мајке ми не се здрави што не го номинираа за режија. Едвај му го чекам новиот филм на човеков, страва од режисер е.
Да се разбереме Џанго е одличен филм за мој вкус, но Арго е подобар од него во оваа конкуренција.