Јана Бурческа на Евровизија 2017

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Од следна година не би било лошо оној што сака да се резили на ова Фрик Шоу, тоа да си го прави на сопствена сметка, а не од народни пари. А МТВ наместо градење кареири на политички подобните певаљки, со тој кеш ко за промена може да снимат некоја детска серија или сл. кај што се пропагираат некои нормални вредности, а не педери у хеланки и брадосани травестити.

Немавме црнци, немавме хомо (туку напротив понуда за хетеро брак) и јасно е како ``модерна европа`` гледа на тоа.
Ајдеее сеа па до тоа било, затоа не сме влегле, оти била хетеро, и на запад ги мразеле таквите :facepalm: Нешо поглупо да кажеше (без оглед ако е шега)? Овие што влегоа, Бугаринот, Данката, Австриецот, Холандија, Белорусија, Романија, Унгарија итн, тие што беа? Тој Хрватот го прогласиле за најхомофибична личност во Хрватска и влезе. И? Ти се глеаш само музиката не ја гледаш, и после западњаците биле глупи, они други работи барале место музиката да ја гледаат :facepalm:

Нема што на тебе да ти настапува на евровизија азербеџан израел па дури и ТУРЦИЈА.....а австралија шо е??// се е политика
евровизија не постои...и јас сега да фатам да гледам па какви песни имаше вечерва што да ти зборувам хахахахахаха....абе порано имаше песни хитови за мерак да ти останат во срце ...чао
Чао, чао ама 5 поста ко ништо ги изнапиша :icon_lol:

Од следна година не би било лошо оној што сака да се резили на ова Фрик Шоу, тоа да си го прави на сопствена сметка, а не од народни пари. А МТВ наместо градење кареири на политички подобните певаљки, со тој кеш ко за промена може да снимат некоја детска серија или сл. кај што се пропагираат некои нормални вредности, а не педери у хеланки и брадосани травестити.
И јас се сложувам со ова. Не треба да праќаме никој уште од следната година...

Ги слушнав песните на Јана и на Романката - музика за чекална во амбуланта, во лифтови, аеродроми т.н. музак.
Ај чао!

Туѓ срам ме изеде додека го гледав запросувањето. Не го гледав во живо бидејќи фудбал гледав, ги читав коментарите и се спремив некако да го изгледам на јутуб. Исклучив кога почна да писка, ко демек изненадена.

Да ја запросеше на протестине барем у собрание ќе влезеа,вака...

Многу со петиции ни тргна. Дај отворете една, ако е женско Евровизија Бурчевска да се вика.
Елиза или Елизија Бурческа :coffee:
Уствари чекај ќе се земат сега друго е презимето. Али името треба да е ова:icon_lol:

Не гледав, али сега отворив видеа. Не знам што да мислам. Ај како така отпеала некако, настапот средно жалосно, не влегла во финале, па океј што не влегла ... Али бременост, запросување? Кој го интересира тоа жити се? Мене срам ме фаќа кога ги гледам со овие јавниве запросувања, толку ми е глупаво, толку исфорсирано, ко само тие да се венчаваат и сакаат. Не знам, желни за внимание.
Нека им е со среќа во секој случај.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom