Јана Бурческа на Евровизија 2017

Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.942
Поени од реакции
30.930
Абе не беше песната лоша па да не влезе у финале ни пак тие што влегоа беа подобри...проблемот е шо нема кој да гласа за нас, едноставно не не сакаат.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.459
Поени од реакции
30.982
Јас незнам како коментирате и отварате па уште теми за евровизија ало шо ви е на вас болни сте
Како прво ова не е евровизија(со австралија израел азербеџан во неа) глупости болна работа....како второ нема песни како порано ова не е евровизија ова е куровизија.....избришете тема бе и гасете МТВ ....одете и препорачајте ми некој филм во темата филм ми се гледа баш некој добар....
Брачед, ова одамна е Сеирвизија, не глеаш? :D

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.887
Не е до песната.
Гној од држава сме.
Кога ќе разберете е прашање само.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.720
Многу слаб сценски настап.
Ме интересира кој ја поставува сцената, дали е тоа екипа од земјите учеснички или од организаторите?

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Јас незнам како коментирате и отварате па уште теми за евровизија ало шо ви е на вас болни сте
Како прво ова не е евровизија(со австралија израел азербеџан во неа) глупости болна работа....како второ нема песни како порано ова не е евровизија ова е куровизија.....избришете тема бе и гасете МТВ ....одете и препорачајте ми некој филм во темата филм ми се гледа баш некој добар....
Znachi i Evropski prvenstva vo fudbal da ne gledame so zemji kako Azerbejdzan, Kazahstan, Gruzija, Ermenija i Izrael vo kvalifikacii.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Уште кога почна со првите промотивни настапи не ми штимаше во пеењето, а плус кореографски очајно беше изданието со што резултира во еден потпросечен перформанс и доведе до ваквиот очекуван исход. Песната си беше топ, ама перформансот во целина со сигурност е еден од послабите кои сме ги имале.

Член од
17 август 2014
Мислења
3.761
Поени од реакции
6.172
Sporedba na pesnata na Danska so nashata (y)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.459
Поени од реакции
30.982
Не е до песната.
Гној од држава сме.
Кога ќе разберете е прашање само.
ама сте досадни.
толку сте досадни што сакам да се иселиш.
чао.

на факинг тема за евровизија бе.... ко малце политика да има...

R

Roten 96

Гостин
Znachi i Evropski prvenstva vo fudbal da ne gledame so zemji kako Azerbejdzan, Kazahstan, Gruzija, Ermenija i Izrael vo kvalifikacii.
Нема што на тебе да ти настапува на евровизија азербеџан израел па дури и ТУРЦИЈА.....а австралија шо е??// се е политика
евровизија не постои...и јас сега да фатам да гледам па какви песни имаше вечерва што да ти зборувам хахахахахаха....абе порано имаше песни хитови за мерак да ти останат во срце ...чао

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Нема што на тебе да ти настапува на евровизија азербеџан израел па дури и ТУРЦИЈА.....а австралија шо е??// се е политика
евровизија не постои...и јас сега да фатам да гледам па какви песни имаше вечерва што да ти зборувам хахахахахаха....абе порано имаше песни хитови за мерак да ти останат во срце ...чао
I pak ne iskomentira nishto vo odnos na toa shto go kazhav.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Mn dobro filmce, 10/10 luge go preporacuvaat

The Secret History of Eurovision

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom