Јана Бурческа на Евровизија 2017

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе не беше песната лоша па да не влезе у финале ни пак тие што влегоа беа подобри...проблемот е шо нема кој да гласа за нас, едноставно не не сакаат.

Јас незнам како коментирате и отварате па уште теми за евровизија ало шо ви е на вас болни сте
Како прво ова не е евровизија(со австралија израел азербеџан во неа) глупости болна работа....како второ нема песни како порано ова не е евровизија ова е куровизија.....избришете тема бе и гасете МТВ ....одете и препорачајте ми некој филм во темата филм ми се гледа баш некој добар....
Брачед, ова одамна е Сеирвизија, не глеаш? :D

Не е до песната.
Гној од држава сме.
Кога ќе разберете е прашање само.

Многу слаб сценски настап.
Ме интересира кој ја поставува сцената, дали е тоа екипа од земјите учеснички или од организаторите?

Јас незнам како коментирате и отварате па уште теми за евровизија ало шо ви е на вас болни сте
Како прво ова не е евровизија(со австралија израел азербеџан во неа) глупости болна работа....како второ нема песни како порано ова не е евровизија ова е куровизија.....избришете тема бе и гасете МТВ ....одете и препорачајте ми некој филм во темата филм ми се гледа баш некој добар....
Znachi i Evropski prvenstva vo fudbal da ne gledame so zemji kako Azerbejdzan, Kazahstan, Gruzija, Ermenija i Izrael vo kvalifikacii.

Уште кога почна со првите промотивни настапи не ми штимаше во пеењето, а плус кореографски очајно беше изданието со што резултира во еден потпросечен перформанс и доведе до ваквиот очекуван исход. Песната си беше топ, ама перформансот во целина со сигурност е еден од послабите кои сме ги имале.

Не е до песната.
Гној од држава сме.
Кога ќе разберете е прашање само.
ама сте досадни.
толку сте досадни што сакам да се иселиш.
чао.

на факинг тема за евровизија бе.... ко малце политика да има...

Znachi i Evropski prvenstva vo fudbal da ne gledame so zemji kako Azerbejdzan, Kazahstan, Gruzija, Ermenija i Izrael vo kvalifikacii.
Нема што на тебе да ти настапува на евровизија азербеџан израел па дури и ТУРЦИЈА.....а австралија шо е??// се е политика
евровизија не постои...и јас сега да фатам да гледам па какви песни имаше вечерва што да ти зборувам хахахахахаха....абе порано имаше песни хитови за мерак да ти останат во срце ...чао

Нема што на тебе да ти настапува на евровизија азербеџан израел па дури и ТУРЦИЈА.....а австралија шо е??// се е политика
евровизија не постои...и јас сега да фатам да гледам па какви песни имаше вечерва што да ти зборувам хахахахахаха....абе порано имаше песни хитови за мерак да ти останат во срце ...чао
I pak ne iskomentira nishto vo odnos na toa shto go kazhav.

Mn dobro filmce, 10/10 luge go preporacuvaat

The Secret History of Eurovision

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom