US Open 2016 (29.08 - 11.09.2016)

• Креатор на темата Креатор на темата Feisty
  • Време на започнување Време на започнување

Кoј ќе oсвoи?

• Вкупно гласачи
    41
  • Гласањето е завршено на .
1R Janovicz
2R Vesely
3R Klizan
4R Gasquet/Isner
1/4 Tsonga/Cilic
1/2 Nadal/Raonic
F. Murray, Nishikori, Wawrinka, Del Potro

Murray ги имa Нишикoри, Вaвринкa/ДелПo пa у финaле Ѓoкoвиќ/Нaдaл

Добро е за Новак што нема сервери на пат до 1/4 финале, би требало да е лесно до таму, Јанович, Весели, Клизан/Јужни и Гаске до 1/4 финале се е тоа багра...

Интересни мечеви 1 коло

Типса - Квери
Долгополов - Ферер
Вердаско - Стен
Мау - Колшрајбер
Јужни - Клизан
Сок - Фриц

Добро е за Новак што нема сервери на пат до 1/4 финале, би требало да е лесно до таму, Јанович, Весели, Клизан/Јужни и Гаске до 1/4 финале се е тоа багра...

Интересни мечеви 1 коло

Типса - Квери
Долгополов - Ферер
Вердаско - Стен
Мау - Колшрајбер
Јужни - Клизан
Сок - Фриц
Иснер му е 1/8 финале, па и Јанович би го сметал како сервер. Како и да е ни едниот ни другиот не смеат да му се проблем на слем.

Добар ждреб за Надал до 1/4 финале, да се надеваме дека ќе го послужи здравјето овој пат. :D
Ама зато 1/4 и 1/2 најлошите комбинации.

Дел Потро со солиден жреб...

Новак - Мареј финале. Новак осваја.

Не ми се верува да успеат да изгубат двајцава пред финале некако не гледам кој би можел да ги победи во ждребот

Рафа осваја!

АЈМОС БРЕ!!!

1uf27Y7.gif

21 квота на Надал да освои. Паааа... фала! На "болен сум од не знам што" Џокович 2.30 :tapp:

21 квота на Надал да освои. Паааа... фала! На "болен сум од не знам што" Џокович 2.30 :tapp:
И Надал не би се кладел на него, не па некој друг. Рамно на чудо ќе биде ако освои Надал во скоро време слем, дури поголемо чудо и од слемот на Чилиќ.
Прочитај му последна изјава. И после акај ја главата од ѕид.

Ова за Новак квотава е крајно примамлива...

Ако освои Новак...лапаш парички...ако не освои Новак.....не освоил Новак! win-win :icon_lol:

Ептен сакав да одам бар на второ-трето коло, ама здравје во некој друг живот.. (или евентуално догодина можеби) :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom