Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Победа над Будучност 68-64 во Подгорица...имаме само 2 пати изгубено сезонава во Нлб лигата и имаме неверојатна кош разлика 216 во плус:)

Одлично браво мајстори падна и Монтепаски во Белград 78-75 во еден тесен дуел младите играчи на Партизан потпомогнати од секогаш бучните Гробари успеа да победа и сериозно да се умешаат за влез во финалниот турнир оваа екипа има капацитет за такви натпревари само напред момци браво..

eeeeeee ova ti se vika publika a ne nasta . naste navivace se izgorani sa incidenti tepacki >>>>>>.............

ajmo crno-beli ooooooooo, ajmo crno-beli.....

eeeeeee ova ti se vika publika a ne nasta . naste navivace se izgorani sa incidenti tepacki >>>>>>.............

Е кој се повеке изгорени за инцидент??? тие таму 5000-6000 мош и повеќе ке влезат на теренот сичко рушат . . . Не смее никој да им писне ... :smir:

Е кој се повеке изгорени за инцидент??? тие таму 5000-6000 мош и повеќе ке влезат на теренот сичко рушат . . . Не смее никој да им писне ... :smir:[/quotе

5000-6000 илјади....Повеке од 10 000 беа со Монтепаски!:jaj:

Е кој се повеке изгорени за инцидент??? тие таму 5000-6000 мош и повеќе ке влезат на теренот сичко рушат . . . Не смее никој да им писне ... :smir:[/quotе

5000-6000 илјади....Повеке од 10 000 беа со Монтепаски!:jaj:

tehnicki neizvodlivo da bile 10000,koga salata sobira 7000.:tapp:

ЛОЛ ... Сигурно беа толку ... А за салата сигурно збире повеќе ... Да не сакаш да кажеш дека немаше 4000 души???(Гробари)

ЛОЛ ... Сигурно беа толку ... А за салата сигурно збире повеќе ... Да не сакаш да кажеш дека немаше 4000 души???(Гробари)

decko se slusas li sto zboris.pionir nikogas ne sobiral 10000.ti vo tvojot prv post napisa 10000 a sea pisuvas 4000.odluci se sea.
salata "zbire" 7000 ,so se redari,oraganizacija,butkanje,se stiga do 7500.
nemoj ti mene da mi zboris,ja barem sum bil u salata i znam kako e.

Околу 6000 души имало со Монтепаски пошто се беше полно гледа внеколку снимки ауу човече па тоа е лудница а инаку пионир збира 7000 и до 7500 понекогаш.

padna i smederevo 1:0....Zvezda izigra 2:2...pak im begame 5 boda taka da NE SE PALETE DELII GRDI,CIGANSKI PICKICI !!!
NEMOJ ZVEZDO SUZE LITI I TI CES NEKAD PRVA BITI, TO CE BUDE JEDNOG DANA KAD NE BUDE PARTIZANA !!! PARTIZAN, PARTIZAN, PARTIZAN

Алекс10 ова е тема за кошарка, за фудбал исто има фан клуб: Партизан, еве овде.

index11.jpg

ZAR IMA POTREBA DA SE KOMENTIRA BASKET.....MA NEEEEEE MOLIMTE PA SRAMOTA E COVECE I VIDI KAKVI PICKARSKI RABOTI ABE DA NE TI SE VERUVA PRED DA SE OFORMI NLB LIGATA BEA SITE "ZA" NA CELO SO "KOMSINICA"ALI ONDA ZMAS KAD JE PARTIZAN POCEO DA "SILUJE" SITE SAKAT DA SE RASTURI ABE ZIVI SMESKI​

Околу 6000 души имало со Монтепаски пошто се беше полно гледа внеколку снимки ауу човече па тоа е лудница а инаку пионир збира 7000 и до 7500 понекогаш.

Какви црни 7000 бе мрднат...

6500 е вкупен капацитет тие 1000 души пред сала ќе чекаат...

Со Панатинаикос ќе биде пекол можно е да прошетам до Белград...:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom