Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па тоа се тие екипи што против нас играа како да им е последен меч, Лидс, Мидлсбро со Мендиета, Карембу, Бокшиќ и тој шпанецот што нон стоп носеше бели копачки и Блекбурн со Гамст Педерсен.

Koлку го правеше Мендеш дечково сензација пред 2 години, најмладиот капитен на Порто, дрн-дрн јариња, у Волфс.

Mendes e vlezen vo klubot zatoa otide u Wolves, i use eden lani otide u Wolves, i trener si donese negov. Ke prai tim verojatno. Inace dobar e deckovo.

Па тоа се тие екипи што против нас играа како да им е последен меч, Лидс, Мидлсбро со Мендиета, Карембу, Бокшиќ и тој шпанецот што нон стоп носеше бели копачки и Блекбурн со Гамст Педерсен.

И Болтон против нас, со Нолан.

Малиов изгледа починал... :(
Bradley Lowery, the six-year-old who touched a nation's heart, dies after long illness

My brave boy has went with the angels today 07/07/17 at 13:35, in mammy and daddies arms surrounded by his family.
1f494.png
1f494.png
1f494.png

...ми се насолзија очите упм...

Нека почиват во мир. Голем респект за Дефо и останатите шо му ја направија последната година специјална.

Ова некој со посебни потреби го реализирал :D

Убедливо, УБЕДЛИВО најочајното претставување на нов играч!
На Салах па ептен подобро беше :D
Што знам, мене ми е кул вакво претставување, иако можеле подобро да го направат со истава идеја. Баш би сакал повеќето клубови да почнат да бараат интересни начини на кои би можеле да ги претстават новите засилувања. Верувам дека на глобално ниво таквиот маркетинг има голем импакт. Многу поголем од само да се твитне со слика, еве го, потпиша.
Мора брендот да расте :icon_mrgr:

Убедливо, УБЕДЛИВО најочајното претставување на нов играч!

Не бе баш добра фора. Овие се имитација на Абрамовиќ и ќерка му коа го сакала Торес. Глеаш на крај вика „thanks dad". :D

Верувам дека на глобално ниво таквиот маркетинг има голем импакт
Да дееее, кога почнаа и другите клубови, сега мора маркетингот да се работи, ова она, а Стормзи кога сними видео со Погба (што и до ден денес мислам дека е најпрегледуваниот твит на платформата) у несвест паѓавте. Истото беше и Манчестер кога почна да шета по турнеи во Америка и Кина пред 15 години, на Малезијци фори им продавале :icon_mrgr:

Баш топ е претставувањето на Челзи, супер одговара на клубот. :icon_mrgr:

Да дееее, кога почнаа и другите клубови, сега мора маркетингот да се работи, ова она, а Стормзи кога сними видео со Погба (што и до ден денес мислам дека е најпрегледуваниот твит на платформата) у несвест паѓавте. Истото беше и Манчестер кога почна да шета по турнеи во Америка и Кина пред 15 години, на Малезијци фори им продавале :icon_mrgr:
Беља овие од Манчаста. Доста ги качиа цените на играчите сега мора да ги следат и во маркетингот. :icon_mrgr:

До кај е трансферот на Лукаку во челзи?

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom