Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дека месец и нешто ме немаше тоа да и можеби имам испуштено нешто ама стварно мислам дека негативно се гледа на сезонава во целост во фан базата, може грешка сум :)
Читај си фан клуП, ќе видиш :D

Ако освоите, позитивна сезона ама ако кикснете, класична була. Никој не е 100% задоволен туку збориме за позитивен и негативен исход гледано на крајот од сезоната :)

Ако освоите, позитивна сезона ама ако кикснете, класична була. Никој не е 100% задоволен туку збориме за позитивен и негативен исход гледано на крајот од сезоната :)
Ааа за Ставро мислиш, не верувам ни сам да верува во тоа што го пиша, тој очекуваше борба за ПЛ трофеј во првата сезона на Мурињо. Само што многу работи ни зависат од тоа дали ќе играме ЛШ, од спонзори па се до трансфери (тука мислам на Гризман) па изгледа затоа пишал така. Нека се произјасни сам :D

Леле ако не дојде Гризман :D
:zloo:
Е што а ако дојде па ние како да ќе треба да ве потечеме, како што ни викавте јунито сме се филмале за Погба, или за Ибра, на секој наш пост се уфрлаше некој падобранец со тоа демек не ќе идел во тим што не игра ЛШ, четвртоци не играл, не знам што, глупости.

Во Интер ќе оди заедно со Чоло.
coffee.gif

Еве лично јас покрај се што се случуваше ќе сум задоволен од титулите кој ги освои Јунајтед сезонава ако освоиме и ЛЕ.

Без голем трофеј останавме но ако ништо друго ќе имаме можност да ги гледаме во Скопје. Се кладам дека многу фанови на Јунајтед од МКД и регионот поради оваа причина би избрале ЛЕ пред ПЛ и пред почетокот на сезоната.

Од играта кој ја прикажавме низ сезоната не сум задоволен ни најмалку. Никаква концепција, мртов напад, катастрофални во дербиња и реално не заслуживме повеќе од 6то место во лигата.

Просечна сезона за клубот се на се.

Во Интер ќе оди заедно со Чоло.
coffee.gif
Не бе Стеф, ај сеа да фатам јас сите да ги цитирам што го потекоа од ноемврито па до крај на ЕП што на секој наш пост пишан за Ибра, го ставаа трол фудбал мемето дека Ибра рекол не играл четвртоци или па дека Раиола не лажел за Погба, Алегри рекол на прес ќе остане, не знам што уште. Секако дека Гризман е топ цел, секако и дека е најдобриот офанзивен играч моментално во светот ама сето зависи од тоа дали ќе играме ЛШ а и не е само Манчестер Јунајтед на светов. Мене како навивач на МЈ ме радува што и во ваква ситуација сме поврзувани со играчи како него, како Облак за замена на Де Геа ако иде, со Џејмс, со Наинголан, со Даер итн. Проблем е ако си поврзуван со МекКлин од ВБА, Аспас, Форстер од Сотон а не ни бега таа судбина ако продолжиме вака...

Е што а ако дојде па ние како да ќе треба да ве потечеме, како што ни викавте јунито сме се филмале за Погба, или за Ибра, на секој наш пост се уфрлаше некој падобранец со тоа демек не ќе идел во тим што не игра ЛШ, четвртоци не играл, не знам што, глупости.
Добро де, стандард провокации меѓу фудбалски фанови, не треба да се сфаќаат озбилно. Нормално дека нема само така да помине евентуален неуспех во трката за Гризман откако цела сезона веќе е ваш. Ако го земат, никому ништо :D

Шала на страна, баш ме интересира Челзи дали ќе се вмеша. Долго време се збореше дека ќе пробаат кога ќе дојде време, ама последниве месеци нема ништо, ко да се насочија на други цели.

Добро де, стандард провокации меѓу фудбалски фанови, не треба да се сфаќаат озбилно. Нормално дека нема само така да помине евентуален неуспех во трката за Гризман откако цела сезона веќе е ваш. Ако го земат, никому ништо :D

Шала на страна, баш ме интересира Челзи дали ќе се вмеша. Долго време се збореше дека ќе пробаат кога ќе дојде време, ама последниве месеци нема ништо, ко да се насочија на други цели.
Епа и ние ако не го земеме ќе пишеме дека сме се насочиле кон други цели де :icon_lol:

Еве лично јас покрај се што се случуваше ќе сум задоволен од титулите кој ги освои Јунајтед сезонава ако освоиме и ЛЕ.

Без голем трофеј останавме но ако ништо друго ќе имаме можност да ги гледаме во Скопје. Се кладам дека многу фанови на Јунајтед од МКД и регионот поради оваа причина би избрале ЛЕ пред ПЛ и пред почетокот на сезоната.

Од играта кој ја прикажавме низ сезоната не сум задоволен ни најмалку. Никаква концепција, мртов напад, катастрофални во дербиња и реално не заслуживме повеќе од 6то место во лигата.

Просечна сезона за клубот се на се.
Сакаш да кажеш дека пред сезонава приоритет ти беше титулата во ЕЛ, а не таа во ПЛ? :D
Епа и ние ако не го земеме ќе пишеме дека сме се насочиле кон други цели де :icon_lol:
Друго е да има шпекулации и интерес, а да ти го земе друг. Ова нема стварно ништо веќе долго време, последното уствари беше на почетокот на сезоната дека ќе израмнеле било каква понуда од Јунајтед. Од тогаш баш никаква шпекулација. Затоа баш ме интересира дали ќе се вмешаат воопшто летово.

најјако беше за суперталентот на сите планети дами и господа Ренато Санчез шо ни го украдоа пред нос кога не замараа

Sent from my iPhone using Tapatalk

У право си за муабетов, ама еве се погоди на твој пост да искоментирам, не дека е лично кон тебе, ова до повеќето незахвални манчестеровци... ве молам не го прајте Руни како да е Дарен Бент, жити се.

Па подобра споредба и да сакаш, не си можел да убодеш случајно. Човекот буквално го боли стап за фудбал последниве 2 години, комично стана во мечот со Арсенал, 3-4 пати го оставаат на 16 метри да се намести да шутне, братов гол не може да погоди. Професионално си доаѓа на тренинг, професионално си паѓа на утамици, удира со тоа рачето по земја и кога не му судат фаул, во 16 метри чека само некој да го чепне да падне. Денес, у 3-4 наврати, без притисок од никој, пас директно на противнички играч во нога. На почетокот на сезоната имаше расправија кај нас у фан клуб, зашто не игра. Си се смешка по поразот од Арсенал гушнат со Чембрлејн, стои како пиче на страна кога стана гужвата во мечот со Селта. Руни еј, Руни. Некој да ми кажуваше дека ваков ке биде, никогаш не би поверувал.

Колку треба да те боли стап за фудбалот, ако покрај себе имаш играчи како Гигс, Керик, Фердинанд кои зимаа часови по јога за да го продолжат векот како фудбалери, а Руни мал милион пати фатен како гнете хамбургер и пиво на одмор. Е нема бато. Колку за споредба, Руни е чинам 4 години помлад од Ибра. Ибра за него во физичка смисла е животиња. Ама Ибра носи персонален тренер на одмор со него, а Руни сендвичи од 7-ца со дупла плескавица.

Сакал уште една сезона во Јунајтед. На 300,000 плата. Немој да ме јебеш бре. Се пензионираа еден куп легенди во Јунајтед и се повлекоа, ама никој не се влечел како црево до тој степен. Ми се одмили по дешавката со новиот договор, со флертувањето со Сити, и можеби е најдобриот голгетер во поновата историја на клубот, ама за мене, никогаш нема да биде во рангот на Видиќ, Фердинанд, Сколс, Гигс, Невил...

Благодарен сум за се што направил за клубот, ама редно е тоа место на платниот список да го отстапи на некој кој ке има учинок во тимот, а не да се влече по терен.

Не, ама сепак имаше јака прослава. :icon_lol:

Ова го напишав пред еден месец. Имаше забележено некаде на која страна е за да ме цитираш кога Челзи ќе освои, или онака си го губеше животот читајќи ја темата од почеток?

Навистина ме интересира.[DOUBLEPOST=1494834848][/DOUBLEPOST]

Ти следниот пат да ме тагнеш, оти ќе се расправаме. :duel:

Јас на почетокот од сезоната очекував многу повеќе, очекував пред се подобра игра, борба за титула и сигурен пласман во ЛШ. Арно ама, се случи тоа што се случи. Но ако Мурињо освои ЛЕ, се ќе биде заборавено за година две. На крајот, се бројат титулите. Мурињо ќе може да каже дека во дебитатнтската сезона освои два купа од кој еден европски, ќе додаде дека му треба време да го стабилизира тимот, следната година ќе игра ЛШ па ќе може да купи кого сака, и такви работи.

Колку и да е кисело чуството, никој нема да може да му каже на Мурињо дека имаше неуспешна прва сезона, ако освои ЛЕ.

Ако не освои, тогаш е дебакл по секој можен критериум.

Последно уредено:
Ти следниот пат да ме тагнеш, оти ќе се расправаме. :duel:

Јас на почетокот од сезоната очекував многу повеќе, очекував пред се подобра игра, борба за титула и сигурен пласман во ЛШ. Арно ама, се случи тоа што се случи. Но ако Мурињо освои ЛЕ, се ќе биде заборавено за година две. На крајот, се бројат титулите. Мурињо ќе може да каже дека во дебитатнтската сезона освои два купа од кој еден европски, ќе додаде дека му треба време да го стабилизира тимот, следната година ќе игра ЛШ па ќе може да купи кого сака, и такви работи.

Колку и да е кисело чуството, никој нема да може да му каже на Мурињо дека имаше неуспешна прва сезона, ако освои ЛЕ.

Ако не освои, тогаш е дебакл по секој можен критериум.

Ама не беше лично за тебе, тоа е твој коментар од вчера, што не значи дека грото навивачи би ја опишале како успешна сезона доколку тимот освои ЛЕ. Лично, истото би го мислел и јас за Ливерпул, без разлика дали потрошил милијарда и сум сањал за едно пред почеток на сезона, трофеј во ЛЕ, Карлинг и Комјунити (или како и да му е ебеното име) е далеку од пропадната сезона, во секој поглед (плус, имате директен пласман во ЛШ).

Се надевам дека нема да освои :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom