Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе има голем ремонт у Сити летово. Оваа сезона почнаа, но очекувам Пеп летово да го скоцка тимот. Нема шанси и втора сезона без трофеј да остане.:D

Пеп до крајот на својата кариера, нема да освои ЛШ.Кој сака тим нека го води и колку сака пари нека му дадат, џабе.Дури и не мисе верува и премиер лига или примера да освои со тим кој што не е фаворит бр 1 ала баерн минхен.

Значи, Таљанец е мајата..

Еве приберете си го Мацари сигурно ќе го ослободат Вотфорд летово :icon_lol:

18519991_1044638725672039_5821246430828895837_n.jpg

Збирајте го пред да ви го собере некој друг, што би рекол еден миланез на форумов, тренерскиот маг големиот Валтер Мацари.

Пред Клемент и Макелеле

45645.png
Со Клемент и Макелеле

345354.png

Nма разлика. Сфака част!
Друг тим бевме од нова година наваму. Одбраната дааалеку подобра од онаа на Гвидолин и Бредли.
Керол и Олсон одлични трансфери. Не знам зашто Керол уште летото не го земаа и така се шпекулира долго време за враќање во Свонси, а не беше скап.

Криво ми е ептен за Хал, со сите проблеми што ги имаа ќе беше баш јако (и помалку изненадувачки) да останат во Премиер лига.
Вака некако ми изгледа како да немаат ни капацитет за топ6 во Чемпионшип..

Каков среќлија е Венгер, нема да ме чуди денес да не тепа Ливерпул и Арсенал да дојде до 4то место.

Ај ќе му попушти ВХ на Клоп да не плачи. Башка што ќе им замрсат сметки на градските ривали.

Види ги копилињава ништо не играат:mad:
Ају ретарду, оди праски бери на нивите у Гана, фудбал ќе играл он.

Види ги копилињава ништо не играат:mad:
Ају ретарду, оди праски бери на нивите у Гана, фудбал ќе играл он.
Венгер не го понудил со вечера у ресторан на Билич, затоа изгледа. Паметно размишља, шо би давал пари за топ4, со тие пари ќе ангажира некое младунче Ундер 16 од Мозамбик.(y)

Венгер не го понудил со вечера у ресторан на Билич, затоа изгледа. Паметно размишља, шо би давал пари за топ4, со тие пари ќе ангажира некое младунче Ундер 16 од Мозамбик.(y)
Знам дека Венгер ти е идол, младунци и топ4:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom