8 Типови на Форум Корисници

• Креатор на темата Креатор на темата Windfucker
  • Време на започнување Време на започнување
Windfucker

Каде е класата на културни теткици, кои делат љубовни совети, го знаат репертоарот на Предраг Гојковиќ Цуне и фарбаат по дома? :(

Што ни фали? :(
Ние сме подгрупа на старци ...

Windfucker

Каде е класата на културни теткици, кои делат љубовни совети, го знаат репертоарот на Предраг Гојковиќ Цуне и фарбаат по дома? :(

Тие спаѓаат во класата Потрошени Ороспии, никој нејќе да ги ебе па по стари години делат памет на форум.

Добро познат сигурно спаѓа во категоријата што си ја опиша. На форум јак, во живо глувонем. Гарант жена му дома го тепа и се курва наоколу, па овој мора да лечи фрустрации на копиљаци по форуми.

Добро познат сигурно спаѓа во категоријата што си ја опиша. На форум јак, во живо глувонем. Гарант жена му дома го тепа и се курва наоколу, па овој мора да лечи фрустрации на копиљаци по форуми.

Готоо ме рскринка сега, кажа се како што е зошто си толку брутален ?? :( , ме фати....за анакондава.
Ти билдер си така ?

Анаконда... :pos:
Кај сите камерата зголемува, кај тебе изгледа намалува. :icon_lol:

Да :( кај тебе додава дури 97 килограми кај мене не сака ни 2,25 сантиметри па да биде округло 30ска
--- надополнето: 7 октомври 2013 во 15:09 ---
server.png

ДАЈ БЕ ОПРАЈТЕ ГО ОВА ЧУДОВО
Во меѓувреме некаде во ШВЕДКСА
SpiderPig.jpg

Тие спаѓаат во класата Потрошени Ороспии, никој нејќе да ги ебе па по стари години делат памет на форум.

Тебе така ли те лажат цурите, кога сакаш да ги фатиш за цицка? Шо ти велат: А, не, ќе ми се потрошат :)
:pos:

Која жена бе пријател?

:icon_lol:

Тебе така ли те лажат цурите, кога сакаш да ги фатиш за цицка? Шо ти велат: А, не, ќе ми се потрошат :)
:pos:

Ова од шо е дебилно веќе преминува кон анксиозност преплетена со блага шизофренија :unsure:
Ти си стаи нови силиконски ?:oops:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom