П
Пепси_
Гостин
Фин така момент е што се најдов во повеќе категории и сега сум малце како збунет.
mozno e da si peder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фин така момент е што се најдов во повеќе категории и сега сум малце како збунет.
mozno e da si peder
Dobro, koja te izlaza u posledno vreme deka si smesen?
Opraj se, aren bese. Ne se forsiraj, ke prdnes.
Windfucker
Каде е класата на културни теткици, кои делат љубовни совети, го знаат репертоарот на Предраг Гојковиќ Цуне и фарбаат по дома?![]()
Што ни фали?
Ние сме подгрупа на старци ...
Windfucker
Каде е класата на културни теткици, кои делат љубовни совети, го знаат репертоарот на Предраг Гојковиќ Цуне и фарбаат по дома?![]()
Добро познат сигурно спаѓа во категоријата што си ја опиша. На форум јак, во живо глувонем. Гарант жена му дома го тепа и се курва наоколу, па овој мора да лечи фрустрации на копиљаци по форуми.
Готоо ме рскринка сега, кажа се како што е зошто си толку брутален ??, ме фати....за анакондава
Анаконда...
Кај сите камерата зголемува, кај тебе изгледа намалува.![]()
Тие спаѓаат во класата Потрошени Ороспии, никој нејќе да ги ебе па по стари години делат памет на форум.
Добро познат сигурно спаѓа во категоријата што си ја опиша. На форум јак, во живо глувонем. Гарант жена му дома го тепа и се курва наоколу, па овој мора да лечи фрустрации на копиљаци по форуми.
Тебе така ли те лажат цурите, кога сакаш да ги фатиш за цицка? Шо ти велат: А, не, ќе ми се потрошат
![]()