8 Типови на Форум Корисници

• Креатор на темата Креатор на темата Windfucker
  • Време на започнување Време на започнување
eat-popcorn-3D.gif

И оние што мислат дека ако пола реченица ја напишат на англиски (со кирилично писмо) нивниот пост ќе биде „пофенси“ или ќе добие поголема тежина кажаното

Или баш англиски, најчесто филмофили кои покупиле по некоја фраза од неброените серии и филмови кои ги изгледале и пишуваат небаре се нашинци од Аустрелија, пола македонски, пола англиски. И скоро секогаш со граматички грешки.

Скоро 6 години сум тука, и ниеднаш немам отидено на собиранка, добив нагон да одам следен пат. Не дека посебно се знам со некој, ама според коментариве добив престава дека е посебен доживјај :icon_lol:

Ми се допаѓа оваа, но и по цена да ме окаректизирате ваков или таков ќе го кажам следново:
Не постојат исклучителни типови, не само во ова, туку овде и секаде, сите сме мешавина од два а можеби повеќе типа
Не постојат ниту лоши типови. Секој е таков каков што е и тоа не значи ништо лошо
Она што можеме да го постигнеме со оваа тема е да се осознаеме, да не се плашиме еден од друг и да го корегираме нашето однесување за да не си им пречиме меѓусебно.
И затоа мислам дека најнапред со дискусија треба утврдиме
1. Дали покрај овие 8 типа однесување постојат и други типови кои Windfucker ги заборавил.
2. Да се состават неколку прашања со кој може да се оцени кој е каков тип за да имаме објективен критеријум кој е каков.

Бидејќи знам дека на форумов учествуваат психолози и студенти по психологија... еве ги молам да помогнат

Мислам дека не се баш осум типа, него се четириес-седум илјади двеста и два видови/типови на корисници. Секој си е тип за себе, тргаме на страна тоа што ја сум Тип-ипол, тоа половинче немора да го рачунаме.
Еееееј па порано пред да се надогради верзијата на кајгана, имаше тамо некои групи и само тие у група си пишуваат, па за да влезеш у тие групи треба креатрот на групата да ти даде одобрение, па се делеа тамо на курци-палци, на разни типови на форум корисници и одма се делат на паметни, просечни и глупи. Абе како у некој американски тинејџерски средношколски чирлидер филм. Ги мразев сите у старт и ме банираа стално. Сега е по фер. Не е фер... не дека не е фер, него е глупо тоа што некои профили имаат забрана за пристап. Ако сакам да видам инфо на некој, ке ми пише горе тамо- Грешка блабла ... па до курац.

Има два типа: шупци и говна.
Јас себе си се пронаоѓам во вториве.

Говното (про)излегува од шупак. Така и јас, за да бидам говно, прво мора да се (по)јави некој шупак.

Се шегувам, Кајгана е цветна градина а членовите се делат на пчелички и цвеќенца.:D

Мене па најинтересни од стално ми биле тие со по 20 јузери. Сеа сите ги испоменивме јузерите и не можам да ги посочам, ама реата им е уште тука ( 300 поста на ден).
Колку треба да си оболен и јаден да се пикаш кај што не си бил прифатен па макар бил и интернет форум мајку му ебам

Мислам дека не се баш осум типа, него се четириес-седум илјади двеста и два видови/типови на корисници. Секој си е тип за себе
You are all individuals!

Не споредувам особини, кажувам сите сме Кајганџии собрани на едно место... Кајгана :)

Нешто во последно време приметив...абе ти да не си хипстер? Ама не само во фризурата :)

И оние што мислат дека ако пола реченица ја напишат на англиски (со кирилично писмо) нивниот пост ќе биде „пофенси“ или ќе добие поголема тежина кажаното

Мене тоа ми е педерски :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom