8 Типови на Форум Корисници

• Креатор на темата Креатор на темата Windfucker
  • Време на започнување Време на започнување
Не ги заборавајте и хејтерите! Или тие спаѓаат во „Идиоти“? :icon_lol:
Категорија хејтер со неколку подкатегории.

Хејтер а ла оригинале-не може да поднесе други мислења освен своето, хејта се што не се согласува со него и неговите мислења, на почеток е смирен, а кога ќе изгуби на факти почнува со навреди и исмевања.

Хејтер пишманџија-Хејта, вреѓа и исмејува додека е во стадо, додека темата е хит, да се вмеша со сите, со надеж дека некој ќе се насмее на неговите хумористични испади, а кога друштвото ќе се распадне се извинува, се објаснува и се правда во пп како тој не е таков, мрази хејтери и слично.

Хејтер улетувач-после неколку страни се убацува, без да знае која е темата, колку да каже нешто, да исмее некој зошто е веќе уморен да биде тој метата, среќен што има шанса да каже нешто, обично го снемува после првиот пост.

Хејтер смајли -овој тип на хејтер и се избацува на "жртвата" -ахахаха хахаххаха :pos::pos:- и слично. Со негово присуство сака само да каже дека се согласува со мнозинството и ептен се забавува.

Хејтер Ајнштајн-Обично неговиот IQ e 190, и во тема за градинарство и садење цвеќиња не признава други мислења без факти од областа на религијата и филозофијата, хејта некое време, а после сфаќа дека соговорникот му е испод ниво и се повлекува со изговор дека заслужува поквалитетни соговорници.

Хејтер вреѓач-овој вид на хејтер ги користи сите можни приватни податоци на членот, негова висина, ширина, финансиска, брачна и социјална состојба, број на бемки и слично за исмевање и потценување...

Доста се :)

у чда си сакаш и тука да ме поправаш за некои грешки ?

Арно ти вели детето. Убаво си пишуваше во Драга Кајгана тралалајки кои никого не го интересираат...

ахахаха dobro poznat добра финта (y)
Баш ќе те прашував да кажиш кај спаѓам јас пошто живописен си сиот, изгледа поради сушењето на курето кое се одвива напоредно со ширење на чмарот (ради баланс) како последица од редовно грешавање на апчињата :D
1381188_560946197287706_1827858115_n.jpg

ахахаха dobro poznat добра финта (y)
Баш ќе те прашував да кажиш кај спаѓам јас пошто живописен си сиот, изгледа поради сушењето на курето кое се одвива напоредно со ширење на чмарот (ради баланс) како последица од редовно грешавање на апчињата :D
Прегледај го приврзокот 74109

И ти почна да одиш по теретани/педерани ?
нема спас моеш и Stef Bachatero Да го прашаш дека последиците се трајни за жал шупакот се повеќе и повеќе ќе ти се шири а курето не се секирај помало не може да биде пошо ако се смали уше малку клиторис ќе се вика.
--- надополнето: 7 октомври 2013 во 15:23 ---
Која жена бе пријател?

:icon_lol:

Еј кога си веќе тука да ти кажам ич да не се секираш, ќе организираме хуманитарен концерт да се соберат пари за да ти се пресади скалп со коса а за нова фаца веќе ти собравне пари, ај сега спокојно моеш да поправаш граматички грешки, за мозок пресадување сеуште не постои опција така да ќе причекаш некоја година тоест ако преживееш уше некој месец.

И ти почна да одиш по теретани/педерани ?
нема спас моеш и Stef Bachatero Да го прашаш дека последиците се трајни за жал шупакот се повеќе и повеќе ќе ти се шири а курето не се секирај помало не може да биде пошо ако се смали уше малку клиторис ќе се вика.
--- надополнето: 7 октомври 2013 во 15:23 ---

Еј кога си веќе тука да ти кажам ич да не се секираш, ќе организираме хуманитарен концерт да се соберат пари за да ти се пресади скалп со коса а за нова фаца веќе ти собравне пари, ај сега спокојно моеш да поправаш граматички грешки, за мозок пресадување сеуште не постои опција така да ќе причекаш некоја година тоест ако преживееш уше некој месец.

Сега логирај се од другиот јузер кој го користиш, Black Adder, и напиши како е ова најсмешната работа која си ја прочитал во животот...

:)

Денес сум на кокаин, нема пукање у вена...

;)

Сакаш да кажеш денес чорапите си ги мирисаш и буташ у нос, па немој бе така и така ти е изгорен мозокот уше тоа ти фали, ама ај немаш гајле има една луда крава на умирање ќе го побараме мозокот за да ти го трансплатираме ќе се опраиш ќе станеш попаметен.

Сакаш да кажеш денес чорапите си ги мирисаш и буташ у нос, па немој бе така и така ти е изгорен мозокот уше тоа ти фали, ама ај немаш гајле има една луда крава на умирање ќе го побараме мозокот за да ти го трансплатираме ќе се опраиш ќе станеш попаметен.

Кој хумор човече, секоја чест...

Како само ти текнуваат овие досетки?

Кој хумор човече, секоја чест...

Како само ти текнуваат овие досетки?

Ех не е хумор жива вистина, туку кажи шо ти згрешил чекон тоа шо ти постави точна дијагноза ли ти смета па сега сакаш да го дискредитираш ?

Ех не е хумор жива вистина, туку кажи шо ти згрешил чекон тоа шо ти постави точна дијагноза ли ти смета па сега сакаш да го дискредитираш ?

Не можам да се приберам од смеење. Секоја чест.

Не разбирам само зошто вака забавен и шармантен те избегнуваат на форумов како да имаш чума?

Не можам да се приберам од смеење. Секоја чест.

Не разбирам само зошто вака забавен и шармантен те избегнуваат на форумов како да имаш чума?

појма неам шо е работава ваљда фактот шо немам 50 години не сум педофил не им кажувам дека се неписмени не ме тепаат ради пребацување им смета а да сигурно и ми љубоморат на бујниве коси, абе шо ти зборам за коса одамна имаш заборавено што е тоа.
Искрено кажано многу ми смета тоа што другарти шкорпо ме избегнува ај следиот пат кога ќе се ковате биди љубезен и речи му да ме покани на некоја од неговите собиранки МОЛИМТЕЕЕЕЕЕ :(

појма неам шо е работава ваљда фактот шо немам 50 години не сум педофил не им кажувам дека се неписмени не ме тепаат ради пребацување им смета а да сигурно и ми љубоморат на бујниве коси, абе шо ти зборам за коса одамна имаш заборавено што е тоа.

Тоа е.

ОК, денес ти посветив 5 постови, тоа ти е премногу за еден ден...

Тоа е.

ОК, денес ти посветив 5 постови, тоа ти е премногу за еден ден...

(y)
Треба да идеш дома, а дома немаш интернет, кај си сега у данте на бесплатен вифи и брзосмртка ? Те избркаа да не им плашиш муштерии ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom