СП 2018 - генерална дискусија

Дали сериозно мислите дека ќе се вратат темите?

• Вкупно гласачи
    45
  • Гласањето е завршено на .
ова на крај пенал беше или не ?
сите елементи за досудување пенал ги имаше
И овој меч го купија со партите од продавање на човечки органи исто како и пласманот на ЕУРО.

Не сум задоволен од Албанија, против ваква аматерска репрезентација да победиш во 90мин не е добро. Чичко Дончо треба да е задоволен од исходот :D

И вистинските македонски се некаде во Владивосток.
Добро другар, не сакам да те навредам прашувам само...
Зошто стварно се лутите кога некој ќе ве нарече ш*иптар? Нели и на албански меѓу себе се викате ш*иптари?
И јас колку што знам зборот ш*иптар значи двоглав орел, така да место да сте горди вие се вреѓате со тоа...што е толку навредливо?

Јас не се вреѓам ако некој ме вика каур (иако тој збор сам по себе е навредлив), не гледам причина и некој друг да се вреѓа ако го викаат ш*иптар.

Иначе он топик, пред натпреварот мислев дека ќе го јадеме најмалце 3 разлика...Но и оваа победа колку и за албанците да е битна, пошто нели го победивте најголемиот ваш "непријател", сепак е срам за репрезентација која играше на Европско првенство да се радува на победа во 89 минута против Македонија...

Не сме непријатели
Албанец не значи двоглав орел
Каур/и не ти/ви викам

За натпреварот, доволно е да го победиш твојот противник. 10-0 1-0 исто е, 3 бода.

Не сме непријатели
Каур/и не ти/ви викам

За натпреварот, доволно е да го победиш твојот противник. 10-0 1-0 исто е, 3 бода.
И пак не ми одговори....

Не сме непријатели
Каур/и не ти/ви викам

абе глупчо,па никој не се лути ако не викате каури бе акмак еден сечен.

Вие се лутите кога ќе ви рече некој ШИП ТАРИ дека сте,ќе кревате војна.

Акмак си е акмак,џабе ќе му кажуваш дека белото е белото,ќе проба да те натера да поверуваш дека е црно.

Швајцарија води против Португалија, важен прв натпревар.

2-0 веќе, гол на Мемеди.

5 гола дадоа албанците за 2 дена, за 4 различни репрезентации (Албанија, Косово, Македонија, Швајцарија).

Ги газат европските шампиони,одлична игра досега.

Грчка примија гол од Гибралтар :cuc::pos:

Ши птар се љути да го викаш ши птар во стилот црнците шо неќат да ги викат нига, белците, ќе се отрујам демек се вреѓале, ши птар си е ши птар, уствари албанија и косово измислени се за една држава Шиптарија. топ. :))
Инаку кога ќе играме следната дома, на химната нивна треба цел стадион да им аплаудира,саркастично и тоа толку гласно да не ја слушаат тоа нивната неандерталска химна. Зеле извадиле градови голема шиптарија ќе прајме....оди дупи овци инцест еден. :)

Бугарите се мачат на домашен терен против Луксембург, губеа 2-1, моментално 2-2.

Ауууу какво голчиште закачија бугарите!:vozbud::vozbud: Три гола надвор од 16-ет метри.

Бугарија-Луксембург 3-3:pos:..да не биди смешно ќе беше трагикомично..и после се чудиме зошто сме толку отепани во секој спорт,па кога сме мешавина помеѓу Албанија и Бугарија што да се очекува од нас..да ти ебам отепаните што примаат 3 гола од Луксембург на домашен терен..какви дебили еј:pos:

Бугарите се мачат на домашен терен против Луксембург, губеа 2-1, моментално 2-2.
4-3 какви голови паднаа аааауууууу :eek:.
3-3 израмнија Луксембург со многу убав гол, таман тргнаа од центар татариве како му ја пукна мајсторот кај што се дупат пајаците.
7+ ебате татарите местачи :D.

Harry Potter
Украјна не признава Косово и требва да се игра на неутрален терен. Знаеш ли од кога чекам да ми дојдат шипт'ри во Б'лгарија ? :icon_lol: С'рби ке дојдат, Левски, ЦСКА, украинци од БГ, од Украјна ... мислам дека нема да им се верува на шипт'рите:popce:

ми нема логика Украина да е домаќин и да бара да игра надвор од Украина. ај да видиме шо ќе биде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom