Милица Тодоровиќ

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување

Тоа што си напишал ваков обмислен и обемен пост за оваа помија од музика, што си се оштетил од пишување за да релативизираш срање, е доказ плус дека треба многу редови текст и многу акање по ќерамиди за срањето да мириса на лале. Aма, ако им успевало порано на продавачите на индулгенции и денес на телевангелистите, зошто и тебе да не ти успее тука. :D

Знаеш шо е најиронично? Шо турбофолкот супрутно делува на општеството. Уопште не негативно.
Брат, Милица Тодоровиќ пред месец дена беше во Кадмо бич и имаше масовна тепачка од 20-30 души :D

Музикава е и те како насилна.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Милица Тодоровиќ ја знам уште пред скоро 10 години кога се појави како девојче. Гледам, си ги средила забите. ОК си е.

Значи у тема за една од отпакуваните барби пејачки пишувате ѕидови постови кој само 3ца ги читаат и филозофирате за вкусот на Рики лол.

Вака сеа. Ја у последниве 3 години се дупнав од патување со автобуси. Знаете каква музика има таму?
Вие не сте свесни чичковците возачи каков вкус имаат. Мислам дека песните ги вадат од петтиот круг на пеколот.
Сте слушале турбо-дабстеп-фолк? Сте слушале рап-народњачко?
Немате поима колку ми страдале ушите. Дома кога си идам си пуштам Аца Лукас или Ана Николич како рехабилитација.
Па мислам дека кога ќе пуштат ЦД од Цеца е некој празник, или чичко возач е квалификуван Диџеј.

Кога идеш на пут, ти земаш ракија, другар/другарката зема шопска, возачот пушта тешки шабанарии кои првпат ги слушаш и праите фешта :D

цел форум ми е турбо фолк у заѓни годину дна - два. Иди само на хит на денот и ке видиш што се слуша по форум. Турбофолк ера на форум.

Ја искрено тоа не го сфаќам. Тоа мене ми е аномалија. Како ти, рецимо Малколм ко Малколм, вака ко пун ќуп, зачешлан момак, успешен, со кредибилитет би слушал македонски хип хоп? Онака. Лајфстајл. Со целата твоја интелигенција ти отвараш тема за Шорти Пи, или Панчо беше, веза неам или се кољеш со сите у тема Врчак? Како тоа, Рики ко Рики, го сфаќаш, ваков паметен, фин и дечко да слуша Милица Тодоровиќ? Ја не би те (о)сватил.

Аlso, го бива ли Рики за wingman? Вреди ли да идам против Кемал Монтено и Peterwhohatesglitter на темава?
Имаш ли клецкано лампион на негова сметка? Онака, со навидум кристализиран фустан, фасадирана у фаца, вино и северина стихови у здив, almost surreal.
Ако не да bathalamm.

Malcolm напати има изјавено дека, пр. за филм е тоа што е Рики за музика. Со еден исклучок. Знаев/знам дека за тој сегмент од уметноќата, сум “турбофолкер“, и се трудам/трудев да се попраам. I still do

Малколм праи уште побезвезе работи кои не „прилегаат“ на начешланоста и кредибилитетот. И интелектот.
Како гледање фудбал, рецимо. Ногометот ти е (во голема мера, грубо земено) еден добар турбофолк.
И доста често знам и во дефанзива да отидам. Poput Riki.
Сите ние прајме некаков турбофолк одвреме навреме.

Некои се пронаоѓаат таму, а некои за да се “разладат“. Тоа е разликата мала.

Еј, брат. Адам Сендлер за мене секогаш ќе биде класа спрема Нортон! :P

Inaku, ne znam дали е добар вингмен Рики бе. И морам да признаам дека ме мачи несоница, и искрено не се сеќавам nа добар дел од коментарот на кој ти реплицирам :D

Значи у тема за една од отпакуваните барби пејачки пишувате ѕидови постови кој само 3ца ги читаат и филозофирате за вкусот на Рики лол.
Пеер у вистински живот сме напатени и никој не не' слуша за ништо. Ова е једино место кајшто може да се опуштиме и да го глушиме со суштински небитни ствари и дробење празна слама. :D

Тоа што си напишал ваков обмислен и обемен пост за оваа помија од музика, што си се оштетил од пишување за да релативизираш срање, е доказ плус дека треба многу редови текст и многу акање по ќерамиди за срањето да мириса на лале. Aма, ако им успевало порано на продавачите на индулгенции и денес на телевангелистите, зошто и тебе да не ти успее тука. :D

Тоа бидејќи Daedalus сака многу да пишува.
tl;dr верзијата е
"Зошто тоа што ти се допаѓа тебе е подобро од тоа што му се допаѓа на Рики?"

Тоа бидејќи Daedalus сака многу да пишува.
tl;dr верзијата е
"Зошто тоа што ти се допаѓа тебе е подобро од тоа што му се допаѓа на Рики?"

Да, тоа беше прашањето, само не беше тој муабетот.
На пример. Ќе пробам да ти објаснам зошто не се осеќам должен да му одговорам на Бејкон. Замисли сеа, ја и некој батка праиме муабет за неговиот Нос. Му викам дека е толку голем, шо кога би пишувал негде за неговиот Нос, би морал да го пишувам со голема буква оти е уникатна формација и заслужува респект. Дека треба да отвори стаклара, да сече стакло и да праи прозори и огледала со тој Нос. Дека тој Нос треба да го однесе во НАСА за да го употребат како алатка за бушење дупка до друга димензија. Дека ако Дамбо го имал тој Нос, никогаш немало да полета. Дека тој Нос можел сам да ги пресретне авионите пред да удрат во кулите близначки. И се појавува одеднаш Бејкон/Дедал и ме прашува шо има толку посебно кај луѓе со зелени очи. Па ме тера и потточки да му пишувам за зелените очи. Нема смисла, нели?

Последно уредено:
Нема роденден кај шо се нема пукнато тие две песни нејзини:toe:

Вака сеа. Ја у последниве 3 години се дупнав од патување со автобуси. Знаете каква музика има таму?
Вие не сте свесни чичковците возачи каков вкус имаат. Мислам дека песните ги вадат од петтиот круг на пеколот.
Сте слушале турбо-дабстеп-фолк? Сте слушале рап-народњачко?
Немате поима колку ми страдале ушите. Дома кога си идам си пуштам Аца Лукас или Ана Николич како рехабилитација.
Па мислам дека кога ќе пуштат ЦД од Цеца е некој празник, или чичко возач е квалификуван Диџеј.
Fight fire with fire.

Да, тоа беше прашањето, само не беше тој муабетот.
На пример. Ќе пробам да ти објаснам зошто не се осеќам должен да му одговорам на Бејкон. Замисли сеа, ја и некој батка праиме муабет за неговиот Нос. Му викам дека е толку голем, шо кога би пишувал негде за неговиот Нос, би морал да го пишувам со голема буква оти е уникатна формација и заслужува респект. Дека треба да отвори стаклара, да сече стакло и да праи прозори и огледала со тој Нос. Дека тој Нос треба да го однесе во НАСА за да го употребат како алатка за бушење дупка до друга димензија. Дека ако Дамбо го имал тој Нос, никогаш немало да полета. Дека тој Нос можел сам да ги пресретне авионите пред да удрат во кулите близначки. И се појавува одеднаш Бејкон/Дедал и ме прашува шо има толку посебно кај луѓе со зелени очи. Па ме тера и потточки да му пишувам за зелените очи. Нема смисла, нели?

Дамбо да го имаше носот ќе беше носорог. Тоа е муабетот, само не сакаш да си ја образложиш поентата. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom